RX6800 sistem satıp PS5 almak mantıklı mı?

Sanırsam ithalatçı garantili almış eski sürüm yollanmamis daha iyi yani
Eski sürüm satılmıyor zaten artık. İthalatçı garantili cihazlar yurtdışından 400-450 euro fiyatlarda getirtilip türkiyede satılıyor. Garantisi yokmuş gibi düşünün bu arada.

Eski sürüm satılmıyor zaten artık. İthalatçı garantili cihazlar yurtdışından 400-450 euro fiyatlarda getirtilip türkiyede satılıyor. Garantisi yokmuş gibi düşünün bu arada.
Hepsi slim satılan cihazların yani.

Hepsi slim satılan cihazların yani.
Eski sürüm satistan kalktı ama hala eski veren satıcı olabilir ben ithalatçı garantili aldım garantilik isim çıkmadı ama garantisiz düşünmek doğru yerden alırsanız yanlış bence yorumlarda değişim yada tamir yaptiklari yazıyor ama kendin deneyimlemedim

Eski sürüm satistan kalktı ama hala eski veren satıcı olabilir ben ithalatçı garantili aldım garantilik isim çıkmadı ama garantisiz düşünmek doğru yerden alırsanız yanlış bence yorumlarda değişim ya da tamir yaptiklari yazıyor ama kendin deneyimlemedim

Eski sürümler zamanında daha pahalıydı, Slim çıkınca fiyatı düşürdüler.

Eski sürümler zamanında daha pahalıydı, Slim çıkınca fiyatı düşürdüler.

Vallahi hocam satarken bu şekil CFI de 10 serisi yazıyordu gecen Prime indiriminde 18.500'e aldım diye pek dert etmedim ama daha iyisi daha uygun fiyata neden olmasın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240906_144817.jpg
    Screenshot_20240906_144817.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Geri
Yukarı