RX6800 sistem satıp PS5 almak mantıklı mı?

Kendi dediginizle çelişiyor sunuz sizce 720 p ile 4k aynı fps veriyorsa bı güç ile mi ilgili sizin kaç p de oynadığınızı mi bilecek performans da 60 a kilitliyor kaliteye önem ver yaparsan 30 a
hater biriyle tartışıp nefesini tüketmene gerek yok. Verdiği her cevap ön yargılı ve küçümseyici. İnsanların birçoğu çok daha güçlü pc donanımlarını alabilecek ekonomik gücü olmasına ve PC kullanmayı bilmesine rağmen konsolun konforu ve tüketici alışkanlıkları sebebiyle oyunları konsolda oynamayı tercih ediyor. Batı’da ve ABD’de konsol oyunculuğu PC oyunculuğunun üstünde. Kendisi küçümseyip durabilir. Biriyle tartışman için önce karşındaki kişi de saygı ve zeka olmalı.

Bunun dışında başlıkta soruya gelecek olursak ben şahsen bu kadar iyi bilgisayarı satıp konsol almam. Çünkü donanım gücü açısından downgrade olur. Bunun tartışılacak bir yanı yok.

Hater biriyle tartışıp nefesini tüketmene gerek yok. Verdiği her cevap ön yargılı ve küçümseyici. İnsanların birçoğu çok daha güçlü PC donanımlarını alabilecek ekonomik gücü olmasına ve PC kullanmayı bilmesine rağmen konsolun konforu ve tüketici alışkanlıkları sebebiyle oyunları konsolda oynamayı tercih ediyor. Batı'da ve ABD'de konsol oyunculuğu PC oyunculuğunun üstünde. Kendisi küçümseyip durabilir. Biriyle tartışman için önce karşındaki kişi de saygı ve zeka olmalı.

Bunun dışında başlıkta soruya gelecek olursak ben şahsen bu kadar iyi bilgisayarı satıp konsol almam. Çünkü donanım gücü açısından downgrade olur. Bunun tartışılacak bir yanı yok.

Ben kucuklugumden beri konsolcuyum ayrica ekran kartim RX6600'du guncellemek yerine komple PS5'e gectim konsol rahati diyorum anlamiyor bir tane arkadas 4060 PS5'ten guclu diye bana 2 saat yazdi sonunda PS5 de RX 6700 oldugunu soyleyince ben susturdum baska forumda cidden cok degisikler hatta o arkadas direkt bu kisi bile olabilir PS5 720p dedigine gore.

Ben kucuklugumden beri konsolcuyum ayrica ekran kartim RX6600'du guncellemek yerine komple PS5'e gectim konsol rahati diyorum anlamiyor bir tane arkadas 4060 PS5'ten guclu diye bana 2 saat yazdi sonunda PS5 de RX 6700 oldugunu soyleyince ben susturdum baska forumda cidden cok degisikler hatta o arkadas direkt bu kisi bile olabilir PS5 720p dedigine gore.
Bı kere PS 5 hiç bir oyunda 720 p ye düşmüyor bile en az 800 p kere düşüyor

hater biriyle tartışıp nefesini tüketmene gerek yok. Verdiği her cevap ön yargılı ve küçümseyici. İnsanların birçoğu çok daha güçlü pc donanımlarını alabilecek ekonomik gücü olmasına ve PC kullanmayı bilmesine rağmen konsolun konforu ve tüketici alışkanlıkları sebebiyle oyunları konsolda oynamayı tercih ediyor. Batı’da ve ABD’de konsol oyunculuğu PC oyunculuğunun üstünde. Kendisi küçümseyip durabilir. Biriyle tartışman için önce karşındaki kişi de saygı ve zeka olmalı.

Hocam cidden arkadaşa anlatamadım konsolun rahatı diyorum yani onun dışı her yere 720 p 30 fps yazıyor nerden ezberlediyse dediğiniz gibi her cevap da da dalga geçiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı