Oyun içi detaylı kullanım değerlerini görmeden hiçbir şey söylenemez.
RAM darboğazı var. Bu kadar RAM neye gidiyor böyle?Buyurun. video gönderemiyorum maalesef.
RAM darboğazı var. Bu kadar RAM neye gidiyor böyle?
RAM darboğazı var. Bu kadar RAM neye gidiyor böyle?
Paylaştığınız ekran görüntüsünde RAM yazan yerin yanında RAM kullanımı görülüyor. 3 tane var dediğiniz RAM modülü mü? Ayrıca yukarıda 16 GB RAM var demişsiniz ama kullanım bundan fazla. Doğru şekilde yazar mısınız?3 tane var, hangisi ram kullanımını gösteriyor anlayamadim?
Öncelikle RAM kullanımının bu kadar yüksek olmasının sebebini bulmak gerekiyor. Bilgisayarda RAM kullanan ne var diye bir kontrol edin.Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Paylaştığınız ekran görüntüsünde RAM yazan yerin yanında RAM kullanımı görülüyor. 3 tane var dediğiniz RAM modülü mü? Ayrıca yukarıda 16 GB RAM var demişsiniz ama kullanım bundan fazla. Doğru şekilde yazar mısınız?
Öncelikle RAM kullanımının bu kadar yüksek olmasının sebebini bulmak gerekiyor. Bilgisayarda RAM kullanan ne var diye bir kontrol edin.
Paylaştığınız ekran görüntüsünde RAM yazan yerin yanında RAM kullanımı görülüyor. 3 tane var dediğiniz RAM modülü mü? Ayrıca yukarıda 16 GB RAM var demişsiniz ama kullanım bundan fazla. Doğru şekilde yazar mısınız?
Öncelikle RAM kullanımının bu kadar yüksek olmasının sebebini bulmak gerekiyor. Bilgisayarda RAM kullanan ne var diye bir kontrol edin.
Az önce The Finals oynayayım dedim, orada da 70-100 FPS alıyordum fakat gameplay videolarında 180-200 FPS alıyorlardı. Tek kanal RAM kullanıyorum acaba o yüzden olabilir mi?Paylaştığınız ekran görüntüsünde RAM yazan yerin yanında RAM kullanımı görülüyor. 3 tane var dediğiniz RAM modülü mü? Ayrıca yukarıda 16 GB RAM var demişsiniz ama kullanım bundan fazla. Doğru şekilde yazar mısınız?
16 GB kullananların geneli 2 kanal kullandığı için tek kanal kullanıyor olduğunuz aklımın ucundan bile geçmemişti. Evet sorun bu.
Şimdi ben de kontrol ettim de ciddi bir fark olmuyor. Sanırım daha düşük sistemlerde oluyor ciddi bir fark. Ben öncelikle DDU ile driverı silip yeniden kurmanızı tavsiye ederim. Çünkü ekran kartı kullanımı çok düşük. O tarafta bir sıkıntı var gibi.Fakat internette tek ve çift kanal arasında çok bir FPS farkı yok denmişti yani çift kanala geçince bir anda 100-150 FPS artar mı ki?