Yakın zamanda hazır kasa alacağım ancak ikisi arasında kaldım. Kimisi RX 6800 kimisi RTX 4060 diyor, sizce hangisini almalıyım? Bayağı idare edebilecek bilgisayar almayı planlıyorum oyun öncelikli olarak.
Hocam belirttiğiniz bütçeye göre 4070'li bir sistem alabilirsiniz niye 4060 bakıyorsunuz?
Haklısınız hocam konuya hiç o yönden bakmadım ama sırf anakart ve işlemci çok yüksek seviye olacak diye 4070 es geçmek bence mantıksız olacaktır. Bu bütçede kesinlikle 4070 bakılması çok daha iyi olacaktır.Anakarr ve islemci odakli olabilir hocam.
Benim isim geregi ben her zaman ust seviye cpu ve chipsetli anakart kullandim hocam. Tabii kasaya onem vermedigimden dolayi GPUya para kaliyordu o ayri mesele.Haklısınız hocam konuya hiç o yönden bakmadım ama sırf anakart ve işlemci çok yüksek seviye olacak diye 4070 es geçmek bence mantıksız olacaktır. Bu bütçede kesinlikle 4070 bakılması çok daha iyi olacaktır.
Fiyat odaklı bakılmalı, sentetik testleri inceleyin bütçenize en uygun olanı ve fiyat olarak performanslı olanı tercih edin. İki seçenek var bir yandan FSR diğer yandan DLSS ve Ray Tracing.
12 GB'lik 4060 Ti. Ancak 8 GB'lik ise her turlu RX6800.
Anakarr ve islemci odakli olabilir hocam.
Ray Tracing AMD'de de var ne alaka? RX 6700 ile Ray Tracing açtığımda gayet kaliteli ve performanslı oluyor Ray Tracing AMD'ye de geldi ya hani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.