RX6800 WattMan sorunları devam ediyor mu?

6800 kullanıyorum hiç wattman almadım. Sadece menülerde falan 200 üzeri fps alınca biraz coil whine var böyle bir kartta okadarı olacak oyun içinde sıkıntı yok bence hiç düşünmeden alın.

Yaklaşık 1 hafta 10 gündür felan Asus TUF 6800 kullanıyorum sıfır aldım. Bundan önceki 2 kartım da RX580,6600xt olmak üzere; henüz wattman veya bir hata ile karşılaşmadım 6800 de dahil.

RX6800 kullanıyorum ve oyunlarda optimize sorunu var RDR2'de DX12 modu berbat sürekli %1FPS'im 20 gözüküyor benchmark testinde takılmalar yaşıyorum Vulkan'da sorun yok ama DX12 Vulkan'dan 5-6FPS fazla veriyor ki bu az bir oran değil Witcher 3 DX11'de 2 katı drop yiyorum geçi Next-gen muhabbetinden diyorum oyun sıkıntılıdır ama RDR2'de mi öyle? Hayır değil CP77'de benchmark test sonucu minimum FPS'im 19 idi sistemde ki tüm parçalar temiz ve güncel driver ile ilgili bir problem değil üstüne üstlük başka kart denedim takılmaların hiçbiri yoktu gruptan arkadaşlarıma sordum 2-3 kişide var RX6800 aynı sorun Bizde'de var dedi çok yaygın olmasa da bu kartta bu sorun mevcut acaba diyorum distribütör mü özensiz taşıyor veya hile hurda mı katıyolar bilemiyorum ne iş yani olmaması gereken bir sorun her şeyi denedim halen daha aynı sorun AMD RX 7900 XTX almadığım sürece bir daha asla AMD GPU almam bu sondu tamamen reziilik ve hayal kırıklığı bu dediklerim oyunlarda değil GPU stress testlerinde de oluyor garantiye versem hiçbir şey değişmeyecek driver Update'ler yollarlar.

@Chiwita RDR2 DX12 sakat, Witcher 3 aynı şekilde ilk oyunu yüksek FPS'lerde next-gen olanı ise optimizasyondan sakat. Bunlar bilinen çok genel sorunlar oyunlarla ilgili. Fakat Cyberpunk'ı anlamayamadım, bende özellikle en iyi akan oyunlardan birisi. Tabii kartım daha düşük bir model ama değerleri takip edebilirsin bunu özellikle kaydetmiştim. Sürücüden olmadığı kesin dediğin gibi acaba güç limitini mi artırsan biraz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı