Bu ekran kartını çok övdüler ve aynı kartlar farklı markalarda 18k üstü hatta 21-22K ve bu ürün indirimde imiş. 26 Temmuz tarihinde bu da 23 bin lira olacak.
Sizce alınır mı? 2K oyun için ve buna destek olacak minumun işlemci ne olmalı.
Teşekkürler.
PowerColor Red Devil AXRX 6800XT 16GBD6-3DHE/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
3080 alacak para buluruz da ona yetecek 2K Curved 27 inç monitör bulamayız o yüzden AMD seciyorum gsycn pahalı olmasa 3080 alıp geçecektim.
Daha diğer parçaları alacağız işlemci anakart monitör vs yaza toplayacağım PC'yi şimdiden iyi parçaları düşük fiyata almaya çalışıyorum.
3080 sadece 2K Curved 27 inç ile çalışmıyor ki hem 6800XT'nin verdiği performansın bir tık üstünü veriyor yani aynı şeye denk geliyor yine. 6800XT'de de 2K gerekecek.
3080 alacak para buluruz da ona yetecek 2K Curved 27 inç monitör bulamayız o yüzden AMD seciyorum gsycn pahalı olmasa 3080 alıp geçecektim.
Daha diğer parçaları alacağız işlemci anakart monitör vs yaza toplayacağım PC'yi şimdiden iyi parçaları düşük fiyata almaya çalışıyorum.
Acelem yok seneye yaz ayına toplayacağım sitemi şimdiden ucuza alma peşindeyim.
Yoksa paramı biriktirir seneye alırım ama o zamanda bu fiyata bulabilir miyiz meçhul.