RX6800-XT indirimdeyken alınır mı?

Yer
sakarya/akyazı
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    756,4 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum herhalde 12400F ya da R5 5600 olması lazım. Alınır güzel karttır. Performansı şahane diyebilirim.

3080 alacak para buluruz da ona yetecek 2K Curved 27 inç monitör bulamayız :) o yüzden AMD seciyorum gsycn pahalı olmasa 3080 alıp geçecektim.
Daha diğer parçaları alacağız işlemci anakart monitör vs yaza toplayacağım PC'yi şimdiden iyi parçaları düşük fiyata almaya çalışıyorum.

3080 alacak para buluruz da ona yetecek 2K Curved 27 inç monitör bulamayız :) o yüzden AMD seciyorum gsycn pahalı olmasa 3080 alıp geçecektim.

3080 sadece 2K Curved 27 inç ile çalışmıyor ki :D hem 6800XT'nin verdiği performansın bir tık üstünü veriyor yani aynı şeye denk geliyor yine. 6800XT'de de 2K gerekecek.

Daha diğer parçaları alacağız işlemci anakart monitör vs yaza toplayacağım PC'yi şimdiden iyi parçaları düşük fiyata almaya çalışıyorum.
NVIDIA tarafında G-Sync şart değil, FreeSync de kullanabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama gel gelelim ASUS 3080 de boru değil yahu.

NVIDIA tarafında G-Sync şart değil, FreeSync de kullanabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet MSI GTX 1060 6 GB Gaming X ekran kartım var şu an MSI Optix G24 AMD FreeSync monitörde kullanıyorum bir artısı ya da eksisini görmedim.

Evet MSI GTX 1060 6 GB Gaming X ekran kartım var şu an MSI Optix G24 AMD FreeSync monitörde kullanıyorum bir artısı ya da eksisini görmedim.
3080 mi alalım diyorsunuz yani hazır almışken

3080 mi alalım diyorsunuz yani hazır almışken.

Şaka gibi yahu.
Kart fiyatı 15.594
Benim kartın limiti 15.495
100TL var diye sipariş geçemiyorum nasıl yapabiliriz.

Bu kartın daha ucuza gittiği oldu, aceleniz yoksa bekleyin.

Acelem yok seneye yaz ayına toplayacağım sitemi şimdiden ucuza alma peşindeyim.
Yoksa paramı biriktirir seneye alırım ama o zamanda bu fiyata bulabilir miyiz meçhul.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı