RX7600 fanları boşta dönmüyor

Tamammmm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. RX 7600 ekran kartını yeni aldım, başta fanları dönerken Windows kurduktan sonra fanları dönmemeye başladı. BIOS menüsüne girdiğimde fanları dönmeye başlıyor. Normal bir şekilde açınca fanları dönmüyor ve boşta 45 50 derece sıcaklığa ulaşıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Acaba ekran kartında mı sorun var? Her şeyi düzgün bir şekilde taktım, sıfır ekran kartı. Windows 11 bu arada.

Merhaba. RX 7600 ekran kartını yeni aldım, başta fanları dönerken Windows kurduktan sonra fanları dönmemeye başladı. BIOS menüsüne girdiğimde fanları dönmeye başlıyor. Normal bir şekilde açınca fanları dönmüyor ve boşta 45 50 derece sıcaklığa ulaşıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Acaba ekran kartında mı sorun var? Her şeyi düzgün bir şekilde taktım, sıfır ekran kartı. Windows 11 bu arada.
Normal bir durum dönmemesi. Belirli sıcaklığa ulaşmadan ses çıkarmamak için pasif soğutmayı kullanır. Neredeyse tüm yeni nesil ekran kartları böyle.

Normal bir durum dönmemesi. Belirli sıcaklığa ulaşmadan ses çıkarmamak için pasif soğutmayı kullanır. Neredeyse tüm yeni nesil ekran kartları böyle.
Ekran kartı testine sokup dönüp dönmediğini kontrol edeceğim yarın pek anladığım konular değil ama bios açık iken çalışan fan kapanınca neden duruyor cevap için teşekkür ediyorum bu arada

Ekran kartı testine sokup dönüp dönmediğini kontrol edeceğim yarın pek anladığım konular değil ama BIOS açık iken çalışan fan kapanınca neden duruyor cevap için teşekkür ediyorum bu arada.

BIOS'dayken herahangi bir sürücü yüklü olmadığından fanlar çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı