nexuszfh Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 RDR2 oynarken habire bu hatayı alıyorum. WattMan mıydı bu hata hatırlamıyorum ama çöküp duruyor. Son düzenleme: 9 Kasım 2024
E Eclips Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3 9 Kasım 2024 #2 Herhangi bir overclock yaptıysan default haline çevir yapmadıysan. DDU programını kullanarak ekran kartı sürücülerini tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Herhangi bir overclock yaptıysan default haline çevir yapmadıysan. DDU programını kullanarak ekran kartı sürücülerini tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
KS KS nexuszfh Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 Ekran kartı overcloklu zaten sürücüleri sildim sabah. Artı 0 Eksi
E Eclips Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3 9 Kasım 2024 #4 Ekran kartı orijinal olarak oc'li gelebilir sen özellikle bir oc ayarı yapmadıysan sorun değil. Yüklediğin sürücü en günceli mi en güncel ise bir önceki sürümleri denemeni öneririm. Artı 0 Eksi
Ekran kartı orijinal olarak oc'li gelebilir sen özellikle bir oc ayarı yapmadıysan sorun değil. Yüklediğin sürücü en günceli mi en güncel ise bir önceki sürümleri denemeni öneririm.