RX7700 XT vs RTX 4060 Ti 16 GB

Bütçe
20.000
7800XT alın geçin hocam.

1080P'de kullanacağım hocam darboğaz sorunu yaşarım işlemcim 5600. İşlemciyi de daha yeni yükselttim sayılır 1 ay etti :D.

Ben F/P olarak düşüncelerimi söyledim karar size kalmış. Sen RT+DLSS3.0 açıp FSR açılmadan 7800 XT ile 1-2 oyunda denk geliyor diye aynı paraya 7800 XT yerine 1-2 oyunda RT+DLSS ile aynı performansı alacağın 4060 Ti almayı içine sindiriyorsan bir şey diyemem dostum yani her ürün olduğu gibi beklenti meselesi bu

Dediğim gibi 1080P'de kullanacağım için darboğaz sorunu yaşayacağım ve gereksiz geliyor 7800XT. Bu yüzden 7700XT ve 4060 Ti arasında kaldım. Ben de. Bu ikisini kıyaslarsak daha doğru olur aslında. F/P olarak AMD tarafı daha iyi fakat bence halen fiyatları en azından Türkiye'de biraz pahalı. NVIDIA ile rekabet edebilmesi için fiyatları düzenlemeliler bence.

Fazla para verme 7700 XT al o zaman sana tavsiyem. 7700 XT de Sapphire veya Powercolor al Asus a gerek yok zaten. Bunların 15K civarına modelleri var gayet iyi artan para cebinde kalsın

1080P'de kullanacağım hocam darboğaz sorunu yaşarım işlemcim 5600. İşlemciyi de daha yeni yükselttim sayılır 1 ay etti :D.

Dediğim gibi 1080P'de kullanacağım için darboğaz sorunu yaşayacağım ve gereksiz geliyor 7800XT. Bu yüzden 7700XT ve 4060 Ti arasında kaldım. Ben de. Bu ikisini kıyaslarsak daha doğru olur aslında. F/P olarak AMD tarafı daha iyi fakat bence halen fiyatları en azından Türkiye'de biraz pahalı. NVIDIA ile rekabet edebilmesi için fiyatları düzenlemeliler bence.
Hocam darboğaz falan yaşamazsınız. Yaşarsanız bile alabileceğiniz en iyi FPS'i alın işte.

Hocam işte ekran kartının tam performansını alamayacağım için bir anlamı olmayacak ve sürekli FPS düşmesi olacak. 2K bir monitörüm olsa hiç düşünmeden alırdım.
Ekran kartının tam performansını alamayacağı için düşük ekran kartı almak. İyiymiş 😀

Hocam vade geliyor üstüne fakat Amazon'da şu an vade farksız alabiliyorum. Bir de Sinerji'den ürün alınca kredi kartları reddediyor dolandırıcılık şüphesiyle (sanırım çok fazla şikayet almış site).

Açık ara 7700XT alınmalı. NVIDIA kartlar özellikle de 4060 Ti alınmaz.

Her geçen dakika 7700XT lehine ilerliyor hocam önümüzdeki günlerde sipariş vereceğim. Ancak NVIDIA'nın neden bu kadar gömüldüğünü hala anlamış değilim :D.

Hocam vade geliyor üstüne fakat Amazon'da şu an vade farksız alabiliyorum. Bir de Sinerji'den ürün alınca kredi kartları reddediyor dolandırıcılık şüphesiyle (sanırım çok fazla şikayet almış site).

Her geçen dakika 7700XT lehine ilerliyor hocam önümüzdeki günlerde sipariş vereceğim. Ancak NVIDIA'nın neden bu kadar gömüldüğünü hala anlamış değilim :D.

NVIDIA'nın gömüldüğü yokta AMD ile kıyaslanınca daha güçsüz kartları daha yüksek fiyata satıyorlar. Onun dışında kartlar sorunsuz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı