Olabildiğince fiyat performans ürünü bakıyorum. Ses benim için çok önemli değil ama olası bir elektrik dalgalanmasında sistemi koruması benim için çok önemli.
Olabildiğince fiyat performans ürünü bakıyorum. Ses benim için çok önemli değil ama olası bir elektrik dalgalanmasında sistemi koruması benim için çok önemli.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
En ucuz NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İkisi arasında fotoğrafa bakarak bile anlayabileceğiniz bir malzeme kalitesi farkı var ve bilinen markalar olduğu için satış sonrası destekleri de iyi.
Dostum böyle bir sisteme şahsen ben en azından bilindik bir PSU kullanırım, evet belki yurt dışında Raijintek bilinmiş bir marka olabilir ama ben yurt dışında değil Türkiye de yaşamaktayım. Ve en azından PSU ile ilgili problem çıkarsa bilindik markalar daha iyi hizmet sunar.