Öncelikle söylediğiniz hemen hemen her şeye katılıyorum, fakat bazı yerlere eklemek istediğim şeyler var. İlk olarak bir oyun FSR 3.1 destekliyorsa FSR 4 de destekler. Sadece yazılım üzerinden açmak gerekir. MFG yani multi Frame Generation zaten 4X demek. Diğerleri düz Frame Generation onlarda zaten 4000 serisinde mecuttu. NVIDIA 4000 serisinden 5000e geçerken sadece kartlara MFG ekledi. 4000 ve 5000 kartlarının aman aman bir DLSS farkı yok. Frame Generation yani 4000 serisinin kartlarında da bulunan teknoloji zaten kullanılır. Fakat sen sırf MFG var diye 5000 serisi kart alırsan kullanmazsın. Maksimum 3X de kullanırsın o da zorlarsa alen wake 2, Cyberpunk gibi oyunlarda 2K deneyimde. Çünkü DLSS her anlamda daha iyi. Karşılaştırılan kartlarda FSR ve DLSS konusunda desteklenen oyunlar hariç bana kalırsa hiçbir fark yok. FSR 3'ü konuşmak saçma, zaten 9060 XT'den bahsediyoruz. Hem 8K'lık bir fiyat farkı ve taksit avantajı da var. Kullanmayacağın bir özellik için hemen hemen aynı kas gücüne sahip kartlardan birisine 8 bin daha fazla vermek kimse kusura bakmasın biraz boşa para harcamak geliyor bana.
Eğer hem DLSS hem MFG açarsan görüntü inanılmaz çamurlaşıyor kimse kusura bakasın.