RX9070 XT sistem tavsiyesi

Bütçe
80-85

Z.E.Y

Femtopat
Daha fazla  
İlk kez bir sistem toplayacağım. 80k bandını pek geçmesini istemiyorum ve fazla bilgim de yok. Resimdeki sistemi kendim topladım. Almayı düşünüyorum. Hata yapar mıyım? Önerisi olan yazabilirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250403_135532_Chrome.jpg
    Screenshot_20250403_135532_Chrome.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel, parçalar sağlıklı. Hazır sistemlerin fiyatlarıda bu değerlere denk geliyor şuan. 9070xt gayet güzel çıkış yapan iyi bir kart. Parça parça farklı sitelerden topladığımda 74-75 bin tl civarına denk geliyor aynı özelliklerde sistem tabi bazı parçalar farklı. Dilerseniz atabilirim.

CPU: 7800x3D
GPU: 9070xt
Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi
Ram: Lexar Ares 2x16 32gb 6000mhz cl28
SSD: Kingston renegade 1tb
Sıvı Soğutma: DeepCool LS720 SE
PSU: FSP VİTA GM 850W
Kasa: Raijintek Ponos Ultra MS4

85k. Alternatif sistem olarak düşünebilirsiniz. Çok daha kaliteli parçalar.

Montaj işlerinden pek anlamadığım için toplu almayı tercih ettim yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Tek aklıma takılan 5070ti almasam pişman olur muyum acaba 😀

Montaj işlerinden pek anlamadığım için toplu almayı tercih ettim yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Tek aklıma takılan 5070ti almasam pişman olur muyum acaba 😀
Hocam, bütçenizde 5070Ti sistem toplarız ama yan parçalardan bir tık kısmamız gerekir. 5070Ti'ın 9070xt'ye göre artıları DLLS 4 ve MFG. 9070xt'de bulunan FSR 4, DLSS 4 ile DLSS 3 arasında bir yerde. Multi Frame Generation (MFG) özelliğini de biliyorsunuzdur. Yapay zeka avantajlarından başka bir durum söz konusu değil. Ham performans olarak kafa kafayalar. Çok fazla AAA oynarım bütün yapay zeka avantajlarını kullanırım derseniz 5070Ti düşünebilirsiniz.

5000 serisinin çıkışı bile bir çok insanda pişmanlık yarattı. Bu fiyatlara sistem toplayıp sırtını yapay zekaya yaslamak inanılmaz mantıksız. 9070XT çok daha oturaklı bir kart hiç bir şekilde pişman olmazsınız. Hangi çözünürlükte kullanacaksınız bilmiyorum ama örneğin 2K da DLSS FSR falan açmadan her oyunda ultra ayarlarda sorunsuz oynarsınız zaten.

Anladım yardımlarınız için teşekkür ederim.Sanırım tavsiyeniz üzerine yapabildiğim değişiklikleri yapıp 9070xt alacağım çok sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı