Ryzen 1200 AF ve RX570 deneyimi

Selam arkadaşlar.
Öncelikle bana bu forumda RX570 al diyen kişilere, teşekkür ediyorum.
Çoğu kişi 2020'de bu kart alınmaz falan dedi, iyi ki almışım kart fiyat / performans.
Oyun testimi Rainbow Six Siege'de yaptım. (30 dakika oynandı.)
En yüksek Ayarlar'da 720P de 170-180 FPS'i görüyor.
Gelelim sıcaklıklara, boşta Ryzen 1200 42-43 derece RX570 ise 45-46 derece.
Rainbow'da çıkan ekran kartı sıcaklığı ise 64 tabii kasamın hava akışı da oldukça iyi.
Ekran kartı hakkında soruları olan varsa yazabilir, elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım.

Hocam son olarak bende de 1200 AF var, işlemci çok zorlanıyor mu bunu dabilmek isterim, bir de RAM'iniz 8 GB mı?

Bende RX 570 düşünüyorum çünkü.

İşlemci çok zorlanmıyor, ben şu an bir oyunda test ettiğim için buna kesin cevap veremem.
RAM'im 8 GB.
Bence alınır bu kart 1050 Ti yerine bu daha mantıklı.

İşlemci çok zorlanmıyor, ben şu an bir oyunda test ettiğim için buna kesin cevap veremem.
RAM'im 8 GB.
Bence alınır bu kart 1050 Ti yerine bu daha mantıklı.

1050Ti ile kıyaslama lütfen. 3 sene önce bu iki kart daha piyasada yeniyken sıfır fiyatları aynıydı. Bugün birisi diğerini ikiye katlıyor FPS değerlerinde 😁

Wattman hatası driver ile alakalı bir şey. Kardeşimin RX 590 kartında neredeyse tüm driverlarda Wattman hatası alırken. 19.12.1 sürümünde kart yağ gibi aktı gitti. Üstüne bir de bu sürümde kart 10 derece daha serin çalıştı.

Kendi RX 570 kartımda da 9 10 aydır bu sürücüyü kullanıyorum. İki karttan da gayet memnunuz.
Neredeyse tumunde almissiniz bir surum haric, bu normal bir durum degil zaten. Ben de tam olarak bu durumdan bahsediyorum.

Hocam bende R3 1200AF ve RX 570 bir sistem düşünüyorum. 720P 60HZ bir mönütörüm var. Gta5'de Vb. Ekran kartı kullanımı ne kadar oluyor ? Ani droplar Vb. Oluyormu. Hazır kullanan birisini bulmuşum sorayım dedim. Merak ettiğim oyunlar (Tabikide siz oynadıklarınızın değerlerini söyleyin. :) ) CS:GO , GTA5 , Battlefield 1 , Pubg , Lol , H1Z1 bu oyunları merak ediyorum. Tabikide siz hangi oyunu oynuyorsanız ona göre cevap verin. Rainbow Sixege oynadığınızı söylediniz. 720P Ultra 60HZ ayarlarda durum ne oluyor ? Ekran kartı kullanımı ne civarlarda ? Drop giriyormu ? Cevaplarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı