Ryzen 1200 ve GTX 1060 düşük GPU kullanımı

Hiç uğraşma bence RAM'leri falan yakarsın. Elındeki işlemciyi sat, Ryzen 1500x al bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun başından beri dediğimiz buydu. :LOL: Şu an aldığınız performans bilgilerini paylaşır mısınız bizimle?
Sadece OC ile oyun performansı iyileşmiyor. Çözünürlüğü DSR ile 2k'ya, grafik detaylarını da yükseğe alınca ortalama 50-60 FPS alabiliyorum. Ara ara FPS Drop oluyor ama şuan için daha iyi.

Hiç uğraşma bence RAM'leri falan yakarsın. Elındeki işlemciyi sat, Ryzen 1500x al bence.
İşlemciyi AMDnin 8.Nesil işlemcileri çıkınca yükseltmeyi ve daha hızlı ram almayı düşünüyorum.

Öncelikle R3 1200 ve R3 1300x arasında %10 luk bir performans farkı var, R3 1300x GTX1060'la beraber düzgün bir test sisteminde çoğu oyunda OC olmadan stabil ve darboğazsız çalışmaktadır. R3 1200 düzgün ve yüksek MHz'li bir dual RAM kitle beraber "B350 "veya "X370" ibareli bir anakartta kendi stok soğutcusuyla düzgün OC yapılırsa çoğu oyunda GTX1060'ı besleyebilir. Alttaki bıraktığım videoda R3 1200 ve GTX 1060'ı görebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullandığı RAM'ler 2933MHz'de çalışıyor ve çift kanal olarak çalışıyor dikkat edelim.

Adam 1.25V ile 3.9'a kadar OC yapabilmiş. Ben 1.5V'a kadar çıktım neredeyse 3.9 için ama çıkamadım o hıza. Ram konusunda; çift slot kullanınca performansı ne kadar etkiler?

bende de aynı işlemci var.en fazla 3.7 ghz o.c. yapabildim.yukarısı reset attırdı.demek ki bu işlemcinin ayarındaki en iyi kart 1050ti diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı