Ryzen 1300X Sistem Yükseltme

Solidtor

Megapat
Daha fazla  
  • Asus EX-GTX1050TI
  • MSI B350M PRO VDH
  • GSKİLL 8 GB 2400MHz RAM
  • Ryzen 1300x

Sistemimde bazı parçaları yükseltmeyi düşünüyorum fakat emin olamadım, sizce:
1) R5 2600 + RX 580 (bu biraz masraflı olacak)
2) R5 2600+ 8 GB RAM

Hangi yükseltmeyi yapmalıyım?

İşlemcimin yetersiz olduğuna karar verdim, her türlü işlemcim değişmeli çünkü bazı oyunda ekran kartının %50'sini bile kullanmasına izin vermiyor resmen. Örnek olarak BF1 Online mod olabilir, genelde çok oyunculu oyunlar oynadığım için işlemcim yetersiz kalıyor.

Anakartınıza destek gelirse 3600 alabilirsiniz bence. OC yapmadıkça pek problem olacağını zannetmiyorum. Hem daha belli değil ama B550 gelebilir. X570 yeni yeni görüldü ancak diğer anakart yonga setlerinden bahsedilmiyor. B450'den sonra B550 bekliyorum açıkçası. Uygun fiyatlı bulursam ben de alacağım.

İşlemciyi kaça satacaksınız peki?

Anakartınıza destek gelirse 3600 alabilirsiniz bence. OC yapmadıkça pek problem olacağını zannetmiyorum. Hem daha belli değil ama B550 gelebilir. X570 yeni yeni görüldü ancak diğer anakart yonga setlerinden bahsedilmiyor. B450'den sonra B550 bekliyorum açıkçası. Uygun fiyatlı bulursam ben de alacağım.

İşlemciyi kaça satacaksınız peki?
Satma konusunu daha kararlaştıramadım çünkü bu durumda pek satabileceğimi düşünmüyorum, eğer alan birisini bulursam ona göre bir şeyler yapabilirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı