Ryzen 1300X ve 1050Ti Anlık FPS Düşmesi

Evet denedim. Eylül ayı içerisinde elime AMD ekran kartı geçecek. Onunla test edeceğim. Şayet eğer bir sorun olmaz ise AMD bir ekran kartı almayı planlıyorum. Eğer sorun devam ederse Intel bir sisteme geçeceğim.
Bu arada senin sistemin AMD ve Ryzen şeklinde mi?

Son düzenleme:
Hocam Afterburner ile kontrol ettim değerleri. Hani takılma olduğunda işlemci %100 kullanılsa anlarımda fakat GPU ya da CPU'da herhangi bir pik olmuyor. Sıcaklık değerleri desen onlarda normal.

SMT hakkında burayı okuyabilirsin. Ek olarak RAM mhz değerlerini kontrol et kaç değerinde çalışıyor. Windows işlemci güç ayarlarına girip ayarları sıfırla.

Bu sorunların ben hala windows 10 kaynaklı olduğunu düşünüyorum, önceki sürümlerinde test et. Örneğin 1709 ve öncesi.

İşin ilginç tarafı şu;

Ryzen 1500x
8 gb RAM
Gtx 1050Ti

Böyle özellikleri olan internet kafe bilgisayarlarında oynuyorum ve en ufak sorun olmuyor ve bunlarda windows 7 yüklü. Tabi ki windows 10 hem güncel hem daha iyi ama bu gibi can sıkıcı durumlar düşündürüyor.
Artık yeni güncellemeleri beklemek gerekiyor heralde...

Arka plandaki programlara bak diyecegim büyük ihtimal yapmışsındır.

AMD bilgisayarlarda genellikle drop görüyorum pubg 70 fps veren ekran kartı amd işlemci birden 50 fps degelerine düşerken intel işlemci gayet iyi drop sıkıntısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…