- Makaleler
- 2
Sizce sistem nasıl kötü mü dizdim?
Tek siteden dizebiliyorum:
5400-5500 TL arası.Toplam bütçenizi belirtin. Önermediğim bileşenler var listede. Listeyi düzenlemenizde yardımcı olayım.
Hocam bütçe aşma imkanım yok maalesef.Bütçeyi aştı SSD de yok ama RAM ve SSD alınarak uzun süre kullanılabilir.Eki Görüntüle 340197
Curved (Eğimli) monitör önerirken iki kere düşünün bence zira herkes tercih etmiyor. Ryzen 5 2600 çok güçlü fiyatı da güzel bir işlemci ancak o işlemciyi ve 2600X'i 1070'li sistem toplayanlara önermek lazım işlemci özellikle çok yüksek istenmiyorsa (saf oyun içinse 2400G daha mantıklı yani veya 2200G.) Anakartta ise M2 ve hız aşırtma isteniyorsa daha pahalı modellere yönelmek mantıklı onu dışında anakartı abartmaya gerek yok bence.Bütçeyi aştı SSD de yok ama RAM ve SSD alınarak uzun süre kullanılabilir.Eki Görüntüle 340197
Gerçi bu sistemi alma olasılığım düşük gözüküyor. 2400G ile bakalım ne kadar oluyor:İyi bari 2600 2400G yapılır.
Bilemedim ki şimdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.