bende hiç bir sorun çıkmadı ssd yeni almadım eski sistemimdede vardı 1.5 yıldır kullamıyorum 1 tane bişeysini görmedim.Nedir o kronik sorun acaba söyler misiniz, biz de bilelim.
Nedir o kronik sorun acaba söyler misiniz, biz de bilelim.
Ömrü kısa.
PSU ne olduğu bilinmeyen marka.bende hiç bir sorun çıkmadı ssd yeni almadım eski sistemimdede vardı 1.5 yıldır kullamıyorum 1 tane bişeysini görmedim.
Para ver alim gibi bir tabir hiç hoş değil.
O PSU'ya sistem mi emanet edilir?
2-3 ay bekle daha iyisini alırsın.
Siz iyi olduğuna inanıyorsanız iyi günlerde kullanın.
- Yazma ve okuma değerleri vaat ettiğinin altında.
- Uyumluluk sorunları vardır. ==> BIOS ve Windows bazen okumuyor/görmüyor.
- Bazı kullanıcılar da sağlığı hızlı düştü.
Tamamını yazdım. Yazdığınız yanlış değil eksiktiNeden, beni etiketlediniz hocam yanlış bilgi mi verdim?
Aynı SSD'yi üç farklı bilgisayarda kullandım. İkisinde hala kullanıyorum. Biri 5 6 kere format yemiştir en az ve sistemi her gün kullanıyorum. Ben bir performans düşüklüğü, bir arızasını görmedim henüz. Tek sıkıntısı sıcaklık sensörü sıkıntılı, sabit 40 derece gösteriyor. Acaba bilmediğim bir şey mi var diye merak ettim.bende hiç bir sorun çıkmadı ssd yeni almadım eski sistemimdede vardı 1.5 yıldır kullamıyorum 1 tane bişeysini görmedim.
Hocam yazdığınız hiçbir sıkıntıyı yaşamadım. Hızı vaat ettiği hızın neredeyse aynısıydı ve ilk gün meraktan test etmiştim. 3 farklı bilgisayarda kullandım, uyumluluk sorunu yaşamadım. Yaşayan varsa doğrudur, ben kendi tecrübelerimi söylüyorum. Her şey fiyatına göre.Para ver alim gibi bir tabir hiç hoş değil.
O PSU'ya sistem mi emanet edilir?
2-3 ay bekle Daha iyisini alırsın.
Siz iyi olduğuna inanıyorsanız iyi günlerde kullanın.
- Yazma ve Okuma değerleri vaat ettiğinin altında.
- Uyumluluk sorunları vardır. ==> BIOS ve Windows bazen okumuyor/görmüyor.
- Bazı kullanıcılar da sağlığı hızlı düştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.