Ryzen 1600 AF sistem toplama tavsiyesi

ugurcanbaskurt01

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar.
Ryzen 5 1600 AF işlemci.
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING anakart.
James Donkey 240GB M.2 SSD.
Corsair 750 Watt PSU (elimde mevcut)
Sisteme önereceğiniz tavsiyeleri dinlemek isteri. M fiyat performans odaklı olmalı, elimde sadece Power Supply var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD seçimi kötü, değiştirmenizi öneririm.

Kasa belirtmemişsiniz?

Kasa ve diğer malzemeler sizlerin tavsiyesi üzerine kendime kalırsa eğer özel ahşap ve cam karışık bir tasarım yapmayı düşünüyorum
Hocam Ryzen 5 1600 AF işlemci stoklarda yok. Almak istediğiniz SSD kalitesiz. Kasa modeli ve ekran kartı modeli yok.
Kasa almayı düşünmüyorum , ahşap ve cam karışımı bir masa üzerine kurmayı düşünüyorum ekran kartı da mesela rx580 nitro plus saphhire marka 8gb ram , veya 1660 biraz kendimi zorlarsam 1070ti veya 1080 alabilirim
Hocam Ryzen 5 1600 AF işlemci stoklarda yok. Almak istediğiniz SSD kalitesiz. Kasa modeli ve ekran kartı modeli yok.
R5 vatan bilgisayarda 12nm var yorumlarda af olduğu dile getiriliyor ama yoksa eğer R5 3600 alınır

Kasa ve diğer malzemeler sizlerin tavsiyesi üzerine kendime kalırsa eğer özel ahşap ve cam karışık bir tasarım yapmayı düşünüyorum

Kasa almayı düşünmüyorum , ahşap ve cam karışımı bir masa üzerine kurmayı düşünüyorum ekran kartı da mesela rx580 nitro plus saphhire marka 8gb ram , veya 1660 biraz kendimi zorlarsam 1070ti veya 1080 alabilirim

R5 vatan bilgisayarda 12nm var yorumlarda af olduğu dile getiriliyor ama yoksa eğer R5 3600 alınır
1-) SSD'yi kaliteli markalardan almanızı öneririm.
2-) James Donkey'den uzak durmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı