Bilgisayar her nasılsa Vatan bilgisayara götürdüğümde çalışıyor ekrana görüntü veriyor eve geldiğimde açıp kullanabiliyorum ancak 3-4 defa yeniden başlatınca tekrar aynı sorunu yaşıyorum tüm parçaları tekrar söktüm işlemciyi de söktüm. İşlemci pinlerinden 2 tanesi hafif yamulmuş ve termal macun sıvanmıştı kürdan yardımıyla temizleyip düzleştirdim montajını gerçekleştirdim yine aynı sorun devam ediyor anakart üzerinde sorun bildiren ledlerden (EZ Debug LED) boot olanı sürekli kırmızı yazıyor ram gpu ve cpu ledleride çalıştırdığımda sırasıyla yanıp sönüyor (muhtemelen kontrol ediliyor sorun olmayınca sönüyor). Halen sorun giderilmiş değil yeni sistem çöp gibi duruyor.
Aklınıza gelen başka bir öneriniz var mı acaba Türkçe ve İngilizce tüm forumları gezdim clear CMOS işlemi yaptım (anakart kutusundan jumper çıkmadığı için çengelli iğne kullandım), ekran kartının yerini değiştirdim, ram yerini değiştirdim ekrana sinyal gidiyor ama siyah olarak kalıyor boot etmiyor.
Ayrıca Killer ethernetin ledleri yanmıyor kabloda bir problem yok kontrol ettim. Kullanabildiğim süre zarfında ise hızaşırtma yapmadım.