migration
Megapat
Son 1 aydır bu sorunu yaşıyorum. Oyunlarda, normal internette gezinirken de oluyor. Zzzzzzzzzzzzzzz diye bir ses geliyor o an her şey duruyor. Ama bu şimdiye kadar 1-2 saniyelik oluyordu. Bugün tarayıcı açık ve TRT1'den dünya kupası maçı izliyordum arkada da yazılım programı olan Android Studio açılıyordu birden ses takılır gibi olur ya aynı o oldu. Videoda var zaten linkini alta bırakıyorum. Videoda ki olan şey oldu ve öylece ses çıkarak bekledi ta ki ben bilgisayarı yeniden başlatana kadar. Fare imleci tıklamaya cevap bile vermedi. Bu önceden oyunlarda falan da oluyordu ama böyle değildi.
Anlık olup geçiyordu. Sizce sorun nedir ? Video kalitesi kötü kusura bakmayın ve videoda ilk başta zzzz sesi fazla duyulmamış sonlara doğru sesi yükseltmiştim orada net olarak çıkmış.O an görev yöneticisi açık kalmış. Kasten açmamıştım. Değerlerde işlemci kullanımı artmış gözüküyor. Sebebi Android Studio arkada açılıyordu ondan artmış. Yoksa bu olayla ilgili olduğunu sanmıyorum. Birde kasadan ses gelmediğini belirteyim. Yani hoparlörü kapatınca seste gidiyor ama donma tabii ki geçmiyor. Olduğu gibi kalıyor bilgisayar. Sistemi aşağıya yazıyorum.
Sorun videosu:
Anlık olup geçiyordu. Sizce sorun nedir ? Video kalitesi kötü kusura bakmayın ve videoda ilk başta zzzz sesi fazla duyulmamış sonlara doğru sesi yükseltmiştim orada net olarak çıkmış.O an görev yöneticisi açık kalmış. Kasten açmamıştım. Değerlerde işlemci kullanımı artmış gözüküyor. Sebebi Android Studio arkada açılıyordu ondan artmış. Yoksa bu olayla ilgili olduğunu sanmıyorum. Birde kasadan ses gelmediğini belirteyim. Yani hoparlörü kapatınca seste gidiyor ama donma tabii ki geçmiyor. Olduğu gibi kalıyor bilgisayar. Sistemi aşağıya yazıyorum.
- Ryzen 1600 3.6 GHz
- MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4G
- 16 (2X8) GB CRUCIAL BALLISTIX 3000 MHz RAM (2933 te kullanıyorum)
- XIGMATEK 500W PSU
- B350-M PRO VDH (BIOS GUNCEL)
- CORSAIR 120 GB SSD
- 1 TB TOSHIBA P300 HDD
Sorun videosu: