Ryzen 1600 ve GTX 1060 sistem toplama

Gösterdiğim sistemi alıp RAM takacağım SSD şuan elimde hazır birde emeğiniz için teşekkürler. İlerleyen zamanlarda RAM alacağım ve şu an elimde SSD mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1070'e gerek yok, GTX 1060 standart olarak yeterli bir karttır. GTX 1050 Tİ biraz yetersiz, GTX 1070 Tİ ise fazla denilebilir. Hem GTX 1060 ile 2K'da bile oynayabilirsin. Sonuçta işlemcini ve diğer parçalarını birbirine yetecek ve güçlü hatta geleceğe dönük seçtim. Kesinlikle o sistemi al.
İ5 8400 R5 2600'den daha güçlü bir islemcidir, zaten ayni fiyata denk geliyor neden daha iyi bir sistem almasin? 1060 2K'da yeterli diye daha guclu bir ekran karti almaya gerek yok mu?

GTX 1070'e gerek yok, GTX 1060 standart olarak yeterli bir karttır. GTX 1050 Tİ biraz yetersiz, GTX 1070 Tİ ise fazla denilebilir. Hem GTX 1060 ile 2K'da bile oynayabilirsin. Sonuçta işlemcini ve diğer parçalarını birbirine yetecek ve güçlü hatta geleceğe dönük seçtim. Kesinlikle o sistemi al.
Gerek yok diye bir şey var mı ya? :D Sistem aynı fiyat aynı zaten. 1070 Ti koydum ben.

Gerek yok diye birşey var mı ya :D? Sistem aynı fiyat aynı zaten. 1070ti koydum ben.

GTX 1070 Tİ'ye ne gerek var hadi söyle? Yahu geleceğe dönük R5 2600 sistem önerdim hem anakart O.C destekli bu da gelecekte darboğazı engelleyebilecek bir artı ne gerek var Intel'e? Hem 2. Nesil Ryzen ile 8. Nesil Coffee Lake işlemcilerin 1080p, 1440p ve 2160p test sonuçları birebir aynı ayrıca önerdiğim anakart daha hızlı frekanslı RAM destekliyor ve ileride R7 alınırsa O.C edilebilir isteğe bağlı olarak.

Söyle bakalım B360 ya da H370 O.C destekliyor mu? Yüksek frekanslı işlemci destekliyor mu? Bunların olmaması büyük bir eksi, artık Intel devri bitti kardeşim.

Ayrıca sistemi alacak kişi isterse ekran kartını senin önerdiğin ekran kartıyla değiştirip benim önerdiğim diğer parçaları alabilir ama 2000 TL monitör masrafını da hesaba katarak almalıdır. Yoksa senin önerdiğin sistemde alınabilir ama sistemi alacak kardeşimin gelecekte yapacağı yükseltmeleri düşünerek bu sistemi önerdim yoksa İ5 8400 + B360 diyip geçerdim.

Ben de Ryzen 2600 önerdim. Ayrıca ben X370 koydum sen B350 koymuşsun. Ayrıca 1060 ileride ultra ayarlarda yetmemeye başlayacak. Aynı fiyata daha üst bir ekran kartı almak varken nasıl 1060 diyorsunuz aklım almıyor.

Doğuş Holding'indi. Bir ay önce sattı. Güvenilirdir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı