Ryzen 1600 ve GTX 1070 Ti Sistem

Desparadosx

Decapat
Msi GTX 1070 Ti
Ryzen 1600
ASUS B350 Pro
3200 MHz 8x2 Gskill
Herhangi bir 700W ATX kasa.
Ve Bir kaç aya kalmaz Samsung 4K mönitor ekleyeceğim.

SSD ve harddiski aldim ancak internette Ryzen'in FPS drop sorununu okudum. Emin olmak ve siz değerli kullanicilarin tavsiyelerini almak istedim.
Sistemde neyi ne ile değiştirirsem daha iyi olur ?
Uyumluluk ya da drop sorunu yaşar mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
1600 Yerine 2600 tercih edin. Hem daha güncel hemde 1. nesildeki pürüzler giderildi.
Herhangi bir ATX kasa? Gidip everest PSU'lu bir everest kasa almayın da sistem Allaha emanet olmasın.
Dediğim gibi drop sorunları 2. nesilde giderildi.
4k Monitör bu sistem için fazla olur, 2K almanızı tavsiye ederim.

1600 Yerine 2600 tercih edin. Hem daha güncel hemde 1. nesildeki pürüzler giderildi.
Herhangi bir ATX kasa? Gidip everest PSU'lu bir everest kasa almayın da sistem Allaha emanet olmasın.
Dediğim gibi drop sorunları 2. nesilde giderildi.
4k Monitör bu sistem için fazla olur, 2K almanızı tavsiye ederim.

4k sevdamdan vazgeçmeyeceğim karti gtx 1080 windforce alacağim işlemciye de biraz daha bütçe ayiranilirsem 2700x e çikacağim bu seferde b350 prime anakarti sistemde üvey evlat gibi kalacak psu da everestler pahali iyidir diye duşunmuştum aerocool kasa ve psu var aklimda
Monitörü 2k yapıştır kardeş.
Gtx 1050ti ile orta ayarlardan sıkıldım 4 sene gt 630 kullanmiş biri olarak artık en üst sisteme göz diktim ancak anakart kafamda sorun oluşturuyor

Seninde bahsettiğin gibi 1080 li ve 2700x olan bi sistemde o anakart çok komik olur, eğer bütçeni net olarak belirleyebilirsen o bütçeye uygun sistem toplanabilir.

4k sevdamdan vazgeçmeyeceğim karti gtx 1080 windforce alacağim işlemciye de biraz daha bütçe ayiranilirsem 2700x e çikacağim bu seferde b350 prime anakarti sistemde üvey evlat gibi kalacak psu da everestler pahali iyidir diye duşunmuştum aerocool kasa ve psu var aklimda

Gtx 1050ti ile orta ayarlardan sıkıldım 4 sene gt 630 kullanmiş biri olarak artık en üst sisteme göz diktim ancak anakart kafamda sorun oluşturuyor

Yine söyleyim kendim kişisel tecrübe etmedim fakat öğrendiğim kadarıyla 4k çözünürlük ile alacağın 2k da alacağın kadar olmaz ama her şey fps demek değil tabi ki .

Seninde bahsettiğin gibi 1080 li ve 2700x olan bi sistemde o anakart çok komik olur, eğer bütçeni net olarak belirleyebilirsen o bütçeye uygun sistem toplanabilir.
Ekran karti ve depolamalar hariç max 4200

Yine söyleyim kendim kişisel tecrübe etmedim fakat öğrendiğim kadarıyla 4k çözünürlük ile alacağın 2k da alacağın kadar olmaz ama her şey fps demek değil tabi ki .
4k da akici oynayim yeter fps takintim yok bana net görüntü önemli

Bu arada ekrankartini amazondan almaya karar verdim gtx gigabyte 1080 windforce her şey dahil 680$ a geliyor

Ekran karti ve depolamalar hariç max 4200

4k da akici oynayim yeter fps takintim yok bana net görüntü önemli

Bu arada ekrankartini amazondan almaya karar verdim gtx gigabyte 1080 windforce her şey dahil 680$ a geliyor
Hocam o zaman sana şunu önereyim:

GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog

GTX 1080 3bin TL yurtdışından getiriyolar biraz beklemen gerekir şahsen ben 1070TI siparişi geçtim elime ulaşana kadar kimseye tavsiye etmeyeceğimi söylüyordum ama karar sizin ben aldım ama elime geçmediği için yorum yapmak istemiyorum siteyle alakalı.

Dostum 2700X alıp B350 chipsetli bir anakart alırsan anakartın güç beslemesi büyük ihtimal 2700X'e yetmeyip sistem açılmayacaktır. R7 2700X'in 105W TDP'si var. En az X370 chipsetli bir anakart tercih etmelisin burada. Ama R5 2600'de kalırsan o anakart sıkıntı çıkartmaz tabii. PSU Konusuna gelirsek bütçeni belirt en kaliteli PSU'yu buluruz.

Galax serisi almam hele o siteden çöp almam herkes ağliyor internette sipariş gelmiyor diye 2700x gereksiz geliyor 2600 yeterli bütçeye daha uygun windforce serisi en azindan guvenle kullanirim ekran karti hariç net 4200 bütçe var

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı