Ryzen 1600 ve RX 570 sistem toplama

Nida1

Decapat
  • AMD RYZEN 5 1600
  • Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB
  • Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CL16
  • RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI
  • Aerocool Cylon RGB Akrilik Pencereli Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası
  • James Donkey 480 GB SSD
  • MSI B450M PRO-M2 AM4 AMD Ryzen DDR4 3466MHz Anakart
Hepsi 4000 TL tuttu. Oyunlardaki FPS değerlerini daha sonradan yazarım.

Hocam sistem baştan aşağıya hatalı toplanmış. Özellikle PSU ve SSD seçimi çok yanlış. Keşke konu açsaydınız.
Dostum kullandıgın sıstemden memnun musun?Ben ekran kartı olarak rx570 4 gb nitro anakart olarakta GIGABYTE B450M S2H AMD B450 düşünüyorum.Nasıl sence
Bide CS GO oynuyorsan kac fps alıyorsun?

Dostum kullandıgın sıstemden memnun musun?Ben ekran kartı olarak rx570 4 gb nitro anakart olarakta GIGABYTE B450M S2H AMD B450 düşünüyorum.Nasıl sence
Tavsiyem, başlık oluşturup bütçe belirterek yardım isteyin. Bu şekilde elinizdeki meblağ ile alabileceğiniz en iyi sistemi aldığınızdan emin olursunuz. Başlık altına spesifik ihtiyaçlarınızı, sistemi kendinizin toplayıp toplayamayacağınızı, yani donanımların farklı firmalardan alınmasında sorun olup olmayacağını belirtin.

Sistemimden genel olarak memnun sayılırım. Yalnızca RAM yetersizliğini hissediyorum bazı oyunlarda. CS GO'yu hiç oynamadığım için o konuda birşey söyleyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı