A Armonet Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #11 Sapphire AMD' nin iş ortağı. ASUS' tan aşağı kalır yanı yoktur merak etme.
G gltkn1 Kilopat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #12 Barışçıl dedi: Ben olsam Sapphire ya da MSI alırdım. Asus en pahalısı. Genişletmek için tıkla... para mühim değil performans alırmıyım asusdan onu söylermisin
Barışçıl dedi: Ben olsam Sapphire ya da MSI alırdım. Asus en pahalısı. Genişletmek için tıkla... para mühim değil performans alırmıyım asusdan onu söylermisin
FernandoTorres Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 457 Makaleler 1 1 Mayıs 2017 #13 gltkn1 dedi: para mühim değil performans alırmıyım asusdan onu söylermisin Genişletmek için tıkla... Hocam aynı performansı almak için neden daha fazla para vericeksiniz? Maksimum 1-2 FPS veya 4-5 derece fark olur.
gltkn1 dedi: para mühim değil performans alırmıyım asusdan onu söylermisin Genişletmek için tıkla... Hocam aynı performansı almak için neden daha fazla para vericeksiniz? Maksimum 1-2 FPS veya 4-5 derece fark olur.
G gltkn1 Kilopat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #14 FernandoTorres dedi: Hocam aynı performansı almak için neden daha fazla para vericeksiniz? Maksimum 1-2 FPS veya 4-5 derece fark olur. Genişletmek için tıkla... aradığım cevap budur tamam sapphire veya msi alıcam ayrıca sapphire modellerinde nitro pulse seçimleri var hangisini önerirsin
FernandoTorres dedi: Hocam aynı performansı almak için neden daha fazla para vericeksiniz? Maksimum 1-2 FPS veya 4-5 derece fark olur. Genişletmek için tıkla... aradığım cevap budur tamam sapphire veya msi alıcam ayrıca sapphire modellerinde nitro pulse seçimleri var hangisini önerirsin
FernandoTorres Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 457 Makaleler 1 1 Mayıs 2017 #15 gltkn1 dedi: aradığım cevap budur tamam sapphire veya msi alıcam ayrıca sapphire modellerinde nitro pulse seçimleri var hangisini önerirsin Genişletmek için tıkla... Hocam ucuz olanı alabilirsiniz. Aralarında o paraya değecek kadar bir fark yok.
gltkn1 dedi: aradığım cevap budur tamam sapphire veya msi alıcam ayrıca sapphire modellerinde nitro pulse seçimleri var hangisini önerirsin Genişletmek için tıkla... Hocam ucuz olanı alabilirsiniz. Aralarında o paraya değecek kadar bir fark yok.
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 1 Mayıs 2017 #16 gltkn1 dedi: aradığım cevap budur tamam sapphire veya msi alıcam ayrıca sapphire modellerinde nitro pulse seçimleri var hangisini önerirsin Genişletmek için tıkla... Nitro'yu al.
gltkn1 dedi: aradığım cevap budur tamam sapphire veya msi alıcam ayrıca sapphire modellerinde nitro pulse seçimleri var hangisini önerirsin Genişletmek için tıkla... Nitro'yu al.
FernandoTorres Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 457 Makaleler 1 1 Mayıs 2017 #17 Barışçıl dedi: Nitro'yu al. Genişletmek için tıkla... Hocam Nitro'yu almak tamamen kazıklanmaktır. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı kesinlikle yok.
Barışçıl dedi: Nitro'yu al. Genişletmek için tıkla... Hocam Nitro'yu almak tamamen kazıklanmaktır. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı kesinlikle yok.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 1 Mayıs 2017 #18 Ucuz olanı al tabii ki de.
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 1 Mayıs 2017 #19 FernandoTorres dedi: Hocam Nitro'yu almak tamamen kazıklanmaktır. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı kesinlikle yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum baz frekansı belki biraz daha yüksektir. Arada bir fark vardır sonuçta. Çok ahım şahım bir fark olmadığı kesin. Doğru diyorsunuz.
FernandoTorres dedi: Hocam Nitro'yu almak tamamen kazıklanmaktır. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı kesinlikle yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum baz frekansı belki biraz daha yüksektir. Arada bir fark vardır sonuçta. Çok ahım şahım bir fark olmadığı kesin. Doğru diyorsunuz.
G gltkn1 Kilopat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #20 FernandoTorres dedi: Hocam Nitro'yu almak tamamen kazıklanmaktır. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı kesinlikle yok. Genişletmek için tıkla... test videosu varsa atabilirmisiniz ilerde pişman olmayayım en iyisi için para vercem yani
FernandoTorres dedi: Hocam Nitro'yu almak tamamen kazıklanmaktır. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı kesinlikle yok. Genişletmek için tıkla... test videosu varsa atabilirmisiniz ilerde pişman olmayayım en iyisi için para vercem yani