Çözüldü Ryzen 1700 Gigabyte A320-ds2 end random seed problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Tam anakart almaya niyetlenirken söylediğiniz şeyleri yaptım ve yükleme başladı. 16 DK kaldı yazıyor. Sevinçliyim teşekkür ederim. Şimdi belkide extra bir rica olcak Etherneti nasıl tanıtırım ? Yani bu anakartımın etherneti kext ne olmalı acaba ? Gigabyte a320 ds2 için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı sürücüsü uymaz ise:
Size iyi kullanımlar dilerim şimdiden.
 
Kurulum başarıyla gerçekleştikten sonra, restart atayım dedim, bu kezde bu hata geldi.
IMG-20190510-WA0057 (1).jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda arkadaş çözmüş son iletilere bakınız. Ayrıca eğer kurduktan sonra kext yükleme işlemi denediyseniz bir yükleyici ile etkilemiş olabilir. Konu sahibi birden fazla reset atarak çözmüş ilk. Geçici olabilir.
 
İlginç olan şey, bu son söylediğinizi yaptğımda açılıyor düzgün şekilde ama neredeyse her restart sonrası error allocating 0x6d38 .. gibi her açılışta yapmaya kalktı, yeni anakart almak bu işi çözer mi ? Yani anakart ile alakası varmı onuda bilmyiorum tabi. Yani bu osx -64 değiştirince açılıyor ama her restart sonrası bu işlem tekrar mı olacak. Ben tabi daha yeni kurdum. Clover vs hiçbirşey yapmadım. Kext'de yok. Bir şeyi mi yapmadığım için böyle acaba clover ayarlarını yapayım mı ?
Mesela şu an tekrar bir restart yaptım yine end randomseed de kaldı. Bu hata yer yaptı :)
Hatta şimdi hiç açmıyor edn randomseed yapıyor artık hep, neredeyse her açılışta farklı şey yapıyor Şimdide tekrar error kernel 0x9
BIOS günceleyerek çözdüm. Yardımları için Kemal beye çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı