Ryzen 1700 Sistem Toplama

SaMo_Sy

Hectopat
Selamlar arkadaşlar. Sapphire RX 480 8 GB ekran kartim ve 144 HZ Freesync monitörüm var. Aşagıdaki sistemi toplamak istiyorum. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
  • İşlemci: Amd Ryzen 1700
  • Anakart: Msi B350 Tomahawk 3200 O.C.
  • RAM: Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200mhz cl16
  • Kasa: Dark N10
  • Güç Kaynagi: Aerocool Kcas 600W +80 Bronze yada FSP Hydro 600W +80 Bronze
  • SSD: Corsair Force Le 240 Gb 560-530 MB/s

SSD Adata SU800 alabilirsiniz. Hem daha uygun hem daha performanslı. Adata 256gb Ssd Disk Asu800ss-256gt-c 2.5'' 560/520 3d-nand Sata3 - n11.com

Kasa olarak Dark N10'a çok gerek yok aslen. Corsair 100r daha şık duruyor ve daha uygun. Tavsiye ederim. Oralardan arttırdığınız parayla belki RX 480'inizi satar da ucuz versiyon bir Vega kart alırsınız.
SSd öneriniz için teşekkür ederim. Adata markasını hiç kullanmadım ama f/p ürünü gibi gözüküyor,değiştireceğim. Kasa için ise mavi kırmızı aydınlatma olacak parçalar nedeniyle biraz görsellik içinde alıyorum. 5 fan ve fan kontrolcüleride sayarsak tabi.

SSd öneriniz için teşekkür ederim. Adata markasını hiç kullanmadım ama f/p ürünü gibi gözüküyor,değiştireceğim. Kasa için ise mavi kırmızı aydınlatma olacak parçalar nedeniyle biraz görsellik içinde alıyorum. 5 fan ve fan kontrolcüleride sayarsak tabi.

Ben görselliğe hiç önem vermediğimden bu tarz bir öneride bulundum. Işıklı falan bir şeyler istiyorsanız yapacak bir şey yok... Dark N10'dan şaşmayın. Bir de RAM olarak Trident Z 3200 Mhz CL15 8*2 16 GB Ram alırsanız Ryzen işlemcinize daha uyumlu olacaktır. Corsair Vengeance Samsung mu Hynix mi kullanıyor bakmak lazım. Ben sadece Gskill Trident Z'nin samsung kullandığını biliyorum ve Ryzen serisi de Samsung zarlı bellek modülleriyle daha performanslı çalışıyor şu an için.

Ben görselliğe hiç önem vermediğimden bu tarz bir öneride bulundum. Işıklı falan bir şeyler istiyorsanız yapacak bir şey yok... Dark N10'dan şaşmayın. Bir de RAM olarak Trident Z 3200 Mhz CL15 8*2 16 GB Ram alırsanız Ryzen işlemcinize daha uyumlu olacaktır. Corsair Vengeance Samsung mu Hynix mi kullanıyor bakmak lazım. Ben sadece Gskill Trident Z'nin samsung kullandığını biliyorum ve Ryzen serisi de Samsung zarlı bellek modülleriyle daha performanslı çalışıyor şu an için.
Dediğiniz ramlere baktım. 700 lira civarında seyrediyor. 200 lira daha fazla maliyeti oluyor benim için :(

Güç kaynağında Aerocool tercih ederseniz daha iyi olur. Onun dışında gayet iyi bir sistem.
Teşekkürler.

Güzel, alınabilir bir sistem.
Ryzen 1700.png
sizce bu nasıl önerinize çok ihtiyacım var
Ryzen 1700.png
Core i7 7700.png
yada bu ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı