Ryzen 1700 ve GTX 1080 Ti sistem nasıl?

Mustache

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayar parçalarından çok anlamıyorum. Bu sistemi kendimce dizdim yorumlarınız nelerdir? Ekle cıkar dediğiniz parçalar var mı?

9600 tutuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı değiştirin. Asus B350-F ya da Gigabyte AB350 Gaming 3 iyidir. PSU'yu değiştirin, kasa içinde gelen bir şey yerine çok daha kaliteli bir PSU kullanın. SSD'yi de en az 250 GB yapın. Samsung 850 Evo önerimdir. Bütçeyi kurtarmak için işlemciyi 1600 yapabilirsiniz.

Psu - FSP Hydro G 750 80 Plus Gold 750W PSU

Anakartı - ASUS Prime X370-PRO

Yapsam nasıl olur toplu novabilgisayardan alıp kurulumu orada yaptırayım dıyorum kendım toplayamayacagımdan

Yakın fiyatlara güzel bir 4k ekran alabilirsem öneri yapar mısınız? Fps oyunlarda 2k daha performanslı oluyor nedıyordu o yuzden 2k seçmiştim.

Çok daha ucuza LG27UD58 var. 60 Hz ama IPS panel, 4K ve sahte 10 bit. Seçim sizin, ben olsam LG olanı alırdım. Asus olan daha akıcı olacaktır ama görüntü kalitelerinde bariz ve büyük bir fark olacaktır.

Psu - FSP Hydro G 750 80 Plus Gold 750W PSU
Anakartı - ASUS Prime X370-PRO
SSD - Samsung 850 EVO 250GB

Bunları ekliyorum yukarda yazdıklarımı çıkartıp. Sanırım ekranıda 2k alacağım. Genelde online oyunlar oynuyorum akıcılık daha önemli olacak diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı