Çözüldü Ryzen 1800X donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tomtom00

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün vatandan işlemci, anakart, RAM aldım. Bugün sistemi montajını yaptırdım ve Windows 10 yükledim. 1800x, Asus Prime B350 plus, Corsair Vengeance 2666 MHz RAM. Daha önce bu problemi yaşayan oldu mu acaba? RAM CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram

clock-watchdog-timeout gibi hata yazıyordu, tam okuyamadım hızlı geçti.

Çözüm
Şu anlık problem düzeldi gibi görünüyor. Kasayı değiştirdim ve Windows 10 yerine Windows 8 kurdum. Yaklaşık 2 saattir problem görünmüyor.
Şu anlık problem düzeldi gibi görünüyor. Kasayı değiştirdim ve Windows 10 yerine Windows 8 kurdum. Yaklaşık 2 saattir problem görünmüyor.

Çözüm
Sorunun bir çok sebebi olabilir. Virüs zararlı yazılımlar, Hatalı yapılandırılmış, eski veya bozuk aygıt sürücüleri, Kayıt defterinde bozulmalar, Sürücü çakışmaları, Hasar görmüş sistem dosyaları vs.. En güncel temiz bir windows 10 kurulumu ile düzelebilir.

Evet. Windows 10'u kendim sıfırdan kurdum ve orijinal aldım.

Hitman 47 oynarken bir süre sonra aynı hatayı alıyorum.Eğer Win. güncellemesi yaptıysanız son windows 10 güncellemesinden dolayı sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…