Ryzen 1800X ve 1080 Ti Anakart Önerisi

espentos

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar Ryzen 1800X bir sistem kurmak istiyorum ama hangi anakart daha iyidir? Bana bir anakart önerir misiniz?
Ayrıca ekran kartım 1080 Ti olacak. Sisteme 650W CoolerMaster PSU yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
cevap yazamadıydım anakart için 700-800 e kadar cıkabilirm x370 chipset alıcam ama cesit bol olunca insan sapıtıyo ne alıcagını bu arada 3200mhz destekli bi anakart almayı düsünüyorum.Psu için bi kac arkadas 750 koymus ondan merak etmiştim 650 yi bosamı aldık acaba diye :LOL:

PSU’yu alırken dikkatli olun, kaliteli birşey almanızı tavsiye ederim.
Güçlü bir sistem topluyorsunuz sonuçta 80 + sertifikalı 750W alırsanız sizin yararınıza olacaktır.
ileride yükseltme yaparsanız kafanız rahat olur bu konuda.

Anakart içinse 800 ₺ üstü birşey alırsanız sıkıntı çıkmaz, yalnız 3200 Mhz RAM destekli bir anakart seçmeniz daha iyi olacaktır:)

Monitör olarak bi önerin varmıdır peki hocam g sync destekli en az 144 hz oluvak sekilde bakınıyorum ama ne olmussa piyasaya ucmus gitmiş [emoji23]

Monitör olarak bi önerin varmıdır peki hocam g sync destekli en az 144 hz oluvak sekilde bakınıyorum ama ne olmussa piyasaya ucmus gitmiş [emoji23]

G-SYNC destekli bir monitör şuan 2 bin lira üstü tavsiye etmiyorum.
Onun yerine 144 hz destekli iyi bir monitör alırsanız fazlasıyla yetecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı