Ryzen 1800X ve GTX 1080 Ti sistem toplama

brk03

Hectopat
Daha fazla  
Diğer başlıklara baktım ancak istediğim sistemi bulamayınca konu açmaya karar verdim. Bütçe çok fazla sıkıntı değil ama abartmamak lazım. Aklımdaki sistem bu ve monitöre karar veremedim. Önerilerinize açığım. Uzun vadeli olmasını istiyorum üniversiteye kadar.

Sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizi dikkate alacağım. Peki önerdiğiniz bir monitör var mıdır? Aklımda PG27AQ var ancak daha iyileri bulunabilir diye düşünüyorum.
Sistem gayet güzel olmuş. O.C için falan fazla çoşmayacak isen HDD'den kurtulup anakartı biraz daha makul bir şey seçip SSD'yi 1TB alabilirsin. Sistemde oynar parça olmamış olur. EMin ol, o sisteme HDD'nin sesi fark edilecektir.

Dediklerinizi dikkate alacağım. Peki önerdiğiniz bir monitör var mıdır? Aklımda PG27AQ var ancak daha iyileri bulunabilir diye düşünüyorum.
Monitör konusunda daha bilgili arkadaşlar bir şeyler yazacaktır. M.2 şu an aşırı premium. Günlük kullanımda da şart değil. 850 EVO çok güzel bir seçim.

Hocam ona bakarsan arkadaşın alacağı sistem de aşırı premium. Aşırı premium sisteme aşırı premium SSD almayı daha doğru buluyorum. Hele bu kadar para baymış ise.

Hocam ona bakarsan arkadaşın alacağı sistem de aşırı premium. Aşırı premium sisteme aşırı premium SSD almayı daha doğru buluyorum. Hele bu kadar para baymış ise.
En az alınması gereken dediğiniz ürün pazardaki en premium ürün. O yüzden söyledim. SATA SSD'lerde en hızlı SSD şu an 850 EVO.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı