Ryzen 2200G sistem alınır mı?

Ben çok yüksek işlemci-ekran kartı gerektiren oyunlar oynamıyorum. Maksimum Forza Horizon 4 oynarım. Piyasa düzelse bile ekran kartı almam büyük ihtimal. Düzelecek gibi de durmuyor zaten.

Kanka ben 2100 TL PC toplama konusunu başlatan kişiyim cevap yazamadigim için baksa hesapa geçtim Instagram'ini ver oradan konuşalım bana oradan toplarız.

Bu arada FPS oyunu oynanacaksa ve monitör 60-75 Hz civari ise APU sistem aşırı mantıklı.
Kanka ben 2100 TL PC toplama konusunu başlatan kişiyim cevap yazamadigim için baksa hesapa geçtim Instagram'ini ver oradan konuşalım bana oradan toplarız.
Aşırı fazla anlamadığım için birinin yardımına ihtiyacım var anladığım kadarıyla sen anlıyorsun bu işten

Kardeşim bende sistemi 2100 civarına toplamıştım lakin PSU ve HDD bozuldu. Üstüne üstlük anakart kasaya temas ettiği için kısa devre falan yaptı. Masraflar derken 2600 civarına geldi sistem bana.

Kanka

Kardeşim bende sistemi 2100 civarına toplamıştım lakin PSU ve HDD bozuldu. Üstüne üstlük anakart kasaya temas ettiği için kısa devre falan yaptı. Masraflar derken 2600 civarına geldi sistem bana.

GTA 5 de kaç FPS almıştın
Instagram adresim: Hakan. Yl. Dz.

Yazik olmuş geçmiş olsun.

Kanka kaç takipçi var 56 mi o hesap mı istersen sen bana istek at. _umutevin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı