Ryzen 2200G sistem alınır mı?

Ki şu an baktim sahibinden de 400 TL'ye anakart da var A320M gigabyt 400 yazmis pazarlikla 350'ye alirsin bence 😄 kullanilmamis sifir diye de belirtmiş.
Ramlarde ikinci el sıkıntısı çıkmaz kesinlikle güvenmiyorsanız test etmesini isteyebilirsin sana SS atar. Kasa tamamen zevk işi olduğunu düşünüyorum o yüzden önermeyecegim ama Dark'in kasalari yeterince geniş ve uygun.

Peki A320 m anakart, ta OC yapılmıyor sorun olur mu?

Merhaba. Öncelikle bütçen çok kısıtlıysa bazı şeylerden kısarak en azından 8x1 yerine 4x2 RAM almalısın. Anakart 2. el almanı asla önermem ama işlemci alabilirsin, pinlerini vs kontrol ederek. Demek istediğim şu ki işlemciyi 2. el al ve RAM'leri 4x2 yap. Böylece daha yüksek performans alırsın.
Merhaba. Öncelikle bütçen çok kısıtlıysa bazı şeylerden kısarak en azından 8x1 yerine 4x2 RAM almalısın. Anakart 2. el almanı asla önermem ama işlemci alabilirsin, pinlerini vs kontrol ederek. Demek istediğim şu ki işlemciyi 2. el al ve RAM'leri 4x2 yap. Böylece daha yüksek performans alırsın.
Pardon site bi anda leş oldu 2 kere göndermiş.

PSU hariç tamamini ikinci el alabilirsin anakarti da dedigim ilani alabilirsin kullanılmamış olduğu belirtilmiş sonuçta.
Ben sana insta vereyim istersen iki dakika beraber toplayalim sana bir sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı