Ryzen 2200G sistem nasıldır?

Peki PSU için önerin nedir bu tabloya :)
Screenshot_1.png
 
Athlon X4 AMD nin ryzenlerin yanında aynı sokette çıkardığı bir işlemci, kesinlikle dar boğaz yaşanmayacağından eminim. İşim bu dediğim gibi daha önce de çok kurdum bu sistemden herhangi bir sorun yaşamazsın hatta istersen ekran kartını da yükseltebilirsiniz.
 
Peki PSU için önerin nedir bu tabloya :)Eki Görüntüle 314424
Benden sana küçük bir öneri daha eğer PSU nda daha önce sorun yasamadiysan kullanmaya devam et. Sistemin toplam TDP değeri 230 W değerinde en yüksek kullanımda tabiki söylediğim değer. Ama istersen FSP 500 60 ahbc 500 W PSU yüksek öneririm. Yıllardır kullanıyorum daha bir kere tık demedi ( kullanıyorum derken 1 taneden bahsetmiyorum en az 100 adet almışımdır).
 
Cok tesekkürler Şuan ki PSU Çok sıkıntılı çok ses çıkarıyor ayrıca 5 senedir aynı psudayım bu önerdiğin psuyu kaydettim. fakat bu sisteme daha düşük fiyat performans psu önerebilceğin başka var mı :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı