Monitörümde hem vga hem hdmı çıkışı var zaten. Ne demek istediğinizi açıkçası pek anlamadımSanırsam VGA üzerinden görüntü alıyorsunuz. Monitörü değiştirmeyeceğinizi varsayıyorum. HDMI'dan VGA'ya aktif dönüştürücüler oluyor. (Buradaki aktif dönüştürücü kısmına dikkat edin.) Onlardan bir tane almanız lazım. Dönüştürücünün HDMI olan kısmını, ses çıkışlarının altında bulunan HDMI portlarından birisine, dönüştürücünün üstünde bulunan VGA kısmını da monitörden gelen kablo ile bağlayacaksınız. Sonrasında harici ekran kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.
Elinizde HDMI kablosu var ise alttaki HDMI portlarından birine bağlamanız yeterli. Şu an işlemcinin dahili grafik biriminden görüntü alıyorsunuz ve harici ekran kartınız çalışmıyor.Monitörümde hem vga hem hdmı çıkışı var zaten. Ne demek istediğinizi açıkçası pek anlamadım
HDMI girişi bir tane var. Elimde HDMI kablosu var şuan onla bağlandım ama sorun devam ediyorElinizde HDMI kablosu var ise alttaki HDMI portlarından birine bağlamanız yeterli. Şu an işlemcinin dahili grafik biriminden görüntü alıyorsunuz ve harici ekran kartınız çalışmıyor.
HDMI kablosunu hoperlör jack girişinin altındaki HDMI yuvasına tak. Üst tarafa değil.HDMI girişi bir tane var. Elimde HDMI kablosu var şuan onla bağlandım ama sorun devam ediyor
Orda USB çıkışları var.HDMI kablosunu hoperlör jack girişinin altındaki HDMI yuvasına tak. Üst tarafa değil.
Oraya uyacak bi görüntü kablosu yok ki oraya vga da olmuyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.