Ryzen 2200G ve 1050 Ti tabanlı sistemde oyunlarda drop problemi

HHilmi

Kilopat
Herkese selam öncelikle.
Bundan yaklaşık tam 1 yıl 2 ay falan önce bir sistem topladım, 1050 Ti, Ryzen 2200G ve 8 GB RAM var içerisinde.

Şöyle bir sıkıntım var; DayZ oynarken güzel güzel ilerleyen oyun (tabii ki full ayarlarda değil map aşırı büyük renderı kaldırmıyor PC) silah kullanınca yani ateş edince böyle 1-2 saniye arasında kitlenip geri geliyor. Sorunu uzun zamandır araştırıyorum neyden kaynaklı olabilir diye ama hala bulamadım.

Metro 2033 oyununda da aynı sıkıntı mevcut gidişat, ilerleyiş süper ama silah kullanmaya başladığım zaman ufak tefek takılmalar yaşıyorum. Geçenlerde Call of Duty MW open betası vardı onda da aynı problemi yaşadım.

Ateş edince bilgisayarın girdiği tripleri çözemedim buraya da 2-3 kere olsa gerek atmıştım bu postu ama cevap alamamıştım. Ara ara atıyorum böyle.

FPS düşmesi gibi değil ama. Ateş ediyorum ses falan hala devam ediyor ekran/görüntü takılı kalıp biraz geçtikten sonra geliyor.

Donanımsal bir sıkıntı mı acaba? YouTube'da aynı sistemle oyun testleri yapan bir kanal var ama onda böyle takılmalar yok.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı