Ryzen 2200G ve GTx 1050 Ti Düşük GPU Kullanımı

EvilJanche

Kilopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
DRAX-AA/R3 2200G/Asus CERBERUS GTX1050TI 4G/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Video ve satın alma linkleri bunlar PC'nin aldığımdan beri doğru düzgün oyun oynatmadı. Sorun nerede acaba? PSU'da sorun olabilr mi? GPU kullanımı %100- %99 civarlarında olması gerekirken her oyunda %40-%50 bazen %0'ı görüyor. Ayarları yükselt gibi saçma cevaplar gelmesin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları oynadığın çözünürlük kaç? Oyun sırasında arka planda işlemciyi yoğun olarak kullanan bir program açık mı? Ayrıca sürücüler, Windows ve BIOS güncel mi?
Ayarları yükselt gibi saçma cevaplar gelmesin lütfen.
Neden saçma? Grafik ayarları yükseldikçe yük işlemciden ekran kartına kayıyor diyebiliriz basit olarak. Gayette basit ve işe yarayan çözümlerden.

Oyunları oynadığın çözünürlük kaç? Oyun sırasında arka planda işlemciyi yoğun olarak kullanan bir program açık mı? Ayrıca sürücüler, Windows ve BIOS güncel mi?

Neden saçma? Grafik ayarları yükseldikçe yük işlemciden ekran kartına kayıyor diyebiliriz basit olarak. Gayette basit ve işe yarayan çözümlerden.

Şöyle söylemeliyim ki bu sorunu çok araştırdım. Ama bir ayar yükseltmeyle geçeceğini bilecek olsam ben yükseltirdim. Bunun yazılımsal bir hata olmasını umarım donanımsal sa uğraşıcam bir zeki siz değilsiniz işe yaramıyor ki ben size çıkıp söylüyorum bunu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı