Ryzen 2400G APU Sistem Toplama

kaansamil

Kilopat
Daha fazla  
Monitör mevcut. Yazın ekran kartı almayı düşünüyorum. Sebebi yeni modeller çıkarsa daha iyi değerlendirebilir ve daha fazla para biriktirebilirim. Şuan ki hedefim olabildiğince uzun ömürlü olması, iskeletinin öyle oturması ki yıllar boyu parçaları az maliyetle değiştirebileyim. Yazın alacağım kart RX 580 ayarında veya biraz daha iyi olur. Bu işlemciyi tercih etme nedenim 9 ay boyunca PUBG falan oynamak istemem testlerine baktım, akıcıydı düşük ayarlarda, işlemci hakkında konu açıp sorun yaşayanları da gördüm görüşlerinizi merak ediyorum o yüzden.

Overclock tarz bir arzum yok değerli parçaların ömrünü kısaltmak istemem. Yayıncılıkla, renderla işim olmaz yüzde yüz Gaming amaçlı bir sistem istiyorum. Kendiniz ayrıca sistem önerebilir veyahut bu sistem üzerinde daha iyi değişiklikler önerebilirsiniz, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın fiyatından kısıp 120gb ssd alabilirsiniz. Ram'i (2x8)=16 yaparsanız sisteminiz daha performanslı olacaktır.

Kasa gereksiz şekilde pahalı geldi. Kasadan kısılıp SSD alınmalı.

RAM olarak 2x8 şeklinde 16 GB tercih etmelisiniz. 8 GB'ın 2'si GPU'ya gideceği için güncel oyunlarda yetersiz gelecektir.
Kasanın farkındayım ancak yazın armor serisi gibi bir ekran kartı almam gerekebilir. Malum o kart baya ısınıyor olabildiğince kaliteli bişi almak istedim. Dediğin ram 1500 liraya tekabül ediyor nerdeyse kasadan kısmayı geç direk kasa alamazdım sanırım.
Kasanın fiyatından kısıp 120gb ssd alabilirsiniz. Ram'i (2x8)=16 yaparsanız sisteminiz daha performanslı olacaktır.
Yukarıda bahsettiğim gibi 1500 lira cidden az para değil tek modül almaktan da emin olamıyorum. Ssd olarak Toshiba T200'ü düşündüm ancak performansından emin olamadım. Özellikle rami değiştirmem gerekirse Ssd'ye 500 , 600 lira vermek zor gözüküyor gözüme.

Kasa Çok gereksiz olmuş 4000tl ye 1050ti ile sistem dizilir bence işinizi şans bırakmayın seneyi 1050ti alcağınız parayla geforce 9800 alırsınız

Kasa Çok gereksiz olmuş 4000tl ye 1050ti ile sistem dizilir bence işinizi şans bırakmayın seneyi 1050ti alcağınız parayla geforce 9800 alırsınız
Aman allah korusun şuan bile fazla geliyor daha yükselmesin diye acele ediyorum
Ssd ilerleyen zamanlarda alabilirsiniz ram şuanlık daha önemli
Tek mödül alsam 300 lira daha ucuza gelir 16 Gb Ram, ancak performasından emin olamıyorum yoksa cidden 8x2'ler çok pahalı birden fazla donanımdan kısmam gerekir.

Tek modül almayı düşünüyorsanız 3000mhz almanızı tavsiye ederim amd işlemcilerde ve apularda ram hızı önemlidir.

O zaman 500-550 TL olan 8 GB RAM'lerden 2 adet sipariş etsen?
Verimli bir performans alabilir miyim? Tek modül 16 Gb ram kadar mesela.
Tek modül almayı düşünüyorsanız 3000mhz almanızı tavsiye ederim amd işlemcilerde ve apularda ram hızı önemlidir.
O kadarını yaparım da acaba şimdilik 4x2'yle idare edip ileri zamanda tekrar 8x2 falan alsam daha iyi olur mu acaba diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…