Ryzen 2400G APU Sistem Toplama

Verimli bir performans alabilir miyim? Tek modül 16 Gb ram kadar mesela.
Çift modül her zaman tek modülden daha performanslıdır. APU sistemlerde özellikle çift kanal RAM performansı neredeyse ikiye katlıyor.

Çift modül her zaman tek modülden daha performanslıdır. APU sistemlerde özellikle çift kanal RAM performansı neredeyse ikiye katlıyor.
Tamam da yani boşa 8x2 ramler 1500 liraya gelmiyor ne kadar performans farkı olur onu merak ediyorum.
Apu işlemciler 2gb ram'i ekran kartına aldığı için 6 gb oyunlar yetersiz kalacaktır.
Anladım da asıl sorun nereden kısabileceğim bütçeyi çok genişletemem.

Anakartı msi almalısın çünkü msi ryzen işlemciler için yeni bios çıkardı asus ise hâlâ attığım maillere kem küm ediyor. Ram konusunda paran varsa gskill flarex al ryzenle uyumlu en iyi ram. Asus anakart kullanıyorum 2400g ve 1050 ti sistemim var 3200 mhz 16gb ramlerim 2133 te çalışıyor üstüne basarak diyorum msi anakart al.

Anakartı msi almalısın çünkü msi ryzen işlemciler için yeni bios çıkardı asus ise hâlâ attığım maillere kem küm ediyor. Ram konusunda paran varsa gskill flarex al ryzenle uyumlu en iyi ram. Asus anakart kullanıyorum 2400g ve 1050 ti sistemim var 3200 mhz 16gb ramlerim 2133 te çalışıyor üstüne basarak diyorum msi anakart al.
Allah allah o kadar geri kaldı mı Asus ya Msi'in b450m modellerine falan bakayım öyleyse bunu bilmem iyi oldu.
MHz, CL değerleri aynıysa fark olmaz.
Hm öyleyse cidden karlı olabilir öyle yapayım.

Çok uzun süre de geliyor diye duydum üstüne parçayı göndersem ne zaman döneceği belli değil başım ağrısın istemem.
Uzak durun. Sipariş ettiğim anakart 22 gün sonra geldi. Tabi ben sabırlıyım derseniz o başka.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı