Ryzen 2400G ile APU sistem toplama

williwonka

Decapat
Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konu ile yardım almıştım ve verilen fikirlerle daha iyi bir kasa oluşturmaya özen gösterdim. Bütün parçaları Sinerji'den topladım ki montajı yapılmış test edilmiş bir şekilde gelsin. Eğer ki hala şunu değiştir gibi bir tavsiyeniz varsa sinerji üzerinden link yollarsanız sevinirim :) Bu parçaların birbirine uyumluluğunu da yorumlarsanız sevinirim.

IMG_3412.JPG

Anakartı ilerde yükseltme gereği duymamak için iyi bir şey seçtim.
Kasa F/P ürünü olduğu için bütçem dahilinde seçtim.
RAM'i APU sistemlerde çift kanal kullanıldığı için 2x4 seçtim, ilerde 2x8 yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konu ile yardım almıştım ve verilen fikirlerle daha iyi bir kasa oluşturmaya özen gösterdim. Bütün parçaları Sinerji'den topladım ki montajı yapılmış test edilmiş bir şekilde gelsin. Eğer ki hala şunu değiştir gibi bir tavsiyeniz varsa sinerji üzerinden link yollarsanız sevinirim :) Bu parçaların birbirine uyumluluğunu da yorumlarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 344274

Anakartı ilerde yükseltme gereği duymamak için iyi bir şey seçtim.
Kasa F/P ürünü olduğu için bütçem dahilinde seçtim.
RAM'i APU sistemlerde çift kanal kullanıldığı için 2x4 seçtim, ilerde 2x8 yapabilirim.

eğer yapabilirsen ramler 3200mhz olursa daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı