3 hafta önce bir bilgisayar topladım, fakat açılışı normal değil. Power tuşuna bastıktan sonra masaüstü ekranı gelene kadar sadece ''sinyal yok'' yazısı gözüküyor. Yani bilgisayarı açtıktan sonra ilk gördüğüm ekran masaüstü ekranı. Anakart markası bile yazmıyor. Bilgisayara şifre koysam sanırım görüntü olmadığı için bilgisayar açılmayacak. Windows 10 kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
Evet HDMI ile bağlıyorum. Ekran kartı driver'ını güncelleyeyim dedim şimdi de ekran gitti. Kasa sorunsuz açılıyor fakat hiçbir şekilde görüntü alamıyorum.
Şimdi aynı sorun bende vardı ben şöyle yaptım bilgisayara format attım ama formatı uefi attım yani herkezde uefi yapınca sorun düzeldi di dosyalarını yedekle ve uefi Windows kur hem açılış hızı artacak hemde düzelecek
Bu sorun bnde var asus prime b450m anakartım var anakart ekranında kalıyor hiçbir türlü tuşu görmüyor ama reset açınca açılıyor,bende geçen bir haber okudum anakartta guncelleme gelmis herhalde onu denicem eve gidince hastaneden cikabilirsem
Bu sorun bnde var asus prime b450m anakartım var anakart ekranında kalıyor hiçbir türlü tuşu görmüyor ama reset açınca açılıyor,bende geçen bir haber okudum anakartta guncelleme gelmis herhalde onu denicem eve gidince hastaneden cikabilirsem