Ryzen 2600 ve 1660 Ti sistem toplama

hsynmeyveci

Kilopat
  • AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz,
  • Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart (ASRB450M-HDVR4)
  • GTX 1660TI 6GB,
  • Adata XPG Spectrix D41 16GB(8X2) 3000MHz DDR4
  • 1 TB HDD
  • XPG Gammix S11 240GB SSD 3500/3000
  • Aerocool Rift Temperli Cam Panel, USB 3.0 Kart Okuyuculu RGB Oyuncu Kasası
  • High Power 600W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-600ST-T12S)[/TD]
Sonunda karar verdim gibi arkadaşlar. Bu sistemi toplamaya karar verdim. Ortalama fiyat 6500 TL'dir. Önerileriniz, yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Herhangi bir yayındır render yapmak gibi derdim yok. Sadece Ultra ayarlarda güzel FPS alabileceğim bir sistem toplamaktır.

Anakartın sitesinden anakartını bul, destek kısmında uyumlu bellek listesinde ramlerini ara. Ryzen sistemlerde bellek uyumu kritik öneme sahip. Almışken işin garanti olsun.
Bu konuda sık sık konu açılıyor. Ben aldım sorun olmadı diyenler yüzünden bu konuda mağduriyet yaratılıyor.

373572

Bu kadar hızlı bir SSD ye oyun için ihtiyaç yoktur gereksiz masraf. 480 GB standart bir SSD çok daha verimli olacaktır. HDD unutmuşum istersen eklersin 270 300 TL arası ilave olacaktır.
Seçtiğin PSU kalitesiz ve bu maliyetlerde artık kaliteli +80 bronze aşağısı alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Ryzenlerde kesinlikle çift kanal kullanılmalı 2x8 GB şeklinde FPS büyük katkısı olmasa stabil çalışmasını dropları önlüyor.

Sistemi ultra diye kendini şartlandırma çoğu rekabetçi oyunlarda ultra oynayan sayısı çok azdır. e sporculardanda biliyoruz...
Özetle sistemden alacağın genel anlamda 1080p 144hz ya da 2k 75 hz bir monitör bakabilirsin tercih meselesi...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı