Mutlu Gökşahan
Decapat
kardeşim peki sen bana nasıl bir sistem önerirsinR5 2600 nasıl 1070 ile darboğaz yapar diyorsunuz ya? Ben 1500x ile 1070 Ti kullanıyorum alakası yok darboğazla. Yapmayın Allah için.
kardeşim peki sen bana nasıl bir sistem önerirsinR5 2600 nasıl 1070 ile darboğaz yapar diyorsunuz ya? Ben 1500x ile 1070 Ti kullanıyorum alakası yok darboğazla. Yapmayın Allah için.
RAM'den 2 tane aldığı için fiyat öyle görünmüş.O RAM fiyatı nedir öyle özellikle RAM asla alınmaz.
Bunda anakart ve RAM yükseltirsiniz veya güç kaynağı size kalmış.SHARK-TG4-INA /Intel i5 9400F/Asus Phoenix 1660Ti/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
SHARK-TG4-INA /Intel i5 9400F/Asus Phoenix 1660Ti/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SHARK-TG4-INA ITOPYA'da.www.itopya.com
Ha kusura bakmayın tek modül sanmıştım. O zaman normal fiyatına göre ama şahsen üsttekini yükselterek alırdım ben.RAM'den 2 tane aldığı için fiyat öyle görünmüş.
Bütçe ne ki ? Bir de ekipman dahil mi bütçeye?kardeşim peki sen bana nasıl bir sistem önerirsin
Bütçe ekipman ve monitör dahil 8500 tlBütçe ne ki ? Bir de ekipman dahil mi bütçeye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.