mrtconcon
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Şu an itibariyle 1 senedir hayalini kurduğum sistemi topladım. Bulabildiğim en taban bütçeden, distribütor garantili olarak yaptığım alışverişte parçalar ve fiyatları şu şekilde:
Toplamda 4700 civarına bu sistemi toplamış bulunmaktayım. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Parçalar sizce uyumlu mu? Biraz geleceğe yönelik bir yatırım yaptım. Biraz para biriktirince RAM ve Ssd/Hdd, rgb fanlar ve kule soğutma eklemeyi düşünüyorum.
Sistemle ilgili toplama, dönüt ve performans sorularınızı da alabilir, buradan sizi bilgilendirmeye çalışabilirim. Umarım herkese faydalı bir konu açmış oluruz çünkü çok fazla bilgi kirliliği olmasını da sizin için istemiyorum kendi deneyimlerimden.
- Sapphire Nitro+ RX 580 8GB (1395tl - 75 tl indirim çekim vardı 1470'den düştü)
- Ryzen 2600 (1118 tl)
- High Power 600w 80+ Bronze PSU (322tl)
- Dark N5 Kasa (255tl)
- AData 240GB SSD (210tl)
- Corsair Vengeance CL16 8GB 3000Mhz RAM (338tl)
- Asus Prime B450 m-a (541tl)
Toplamda 4700 civarına bu sistemi toplamış bulunmaktayım. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Parçalar sizce uyumlu mu? Biraz geleceğe yönelik bir yatırım yaptım. Biraz para biriktirince RAM ve Ssd/Hdd, rgb fanlar ve kule soğutma eklemeyi düşünüyorum.
Sistemle ilgili toplama, dönüt ve performans sorularınızı da alabilir, buradan sizi bilgilendirmeye çalışabilirim. Umarım herkese faydalı bir konu açmış oluruz çünkü çok fazla bilgi kirliliği olmasını da sizin için istemiyorum kendi deneyimlerimden.
Son düzenleme: