Ryzen 2600 ve Nitro+ RX 580 Sistem Toplama

mrtconcon

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Şu an itibariyle 1 senedir hayalini kurduğum sistemi topladım. Bulabildiğim en taban bütçeden, distribütor garantili olarak yaptığım alışverişte parçalar ve fiyatları şu şekilde:
Monitör olarak Lg 22MK400H 1ms 75Hz HDMI 21.5" Full HD Gaming (513,50tl)
Toplamda 4700 civarına bu sistemi toplamış bulunmaktayım. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Parçalar sizce uyumlu mu? Biraz geleceğe yönelik bir yatırım yaptım. Biraz para biriktirince RAM ve Ssd/Hdd, rgb fanlar ve kule soğutma eklemeyi düşünüyorum.

Sistemle ilgili toplama, dönüt ve performans sorularınızı da alabilir, buradan sizi bilgilendirmeye çalışabilirim. Umarım herkese faydalı bir konu açmış oluruz çünkü çok fazla bilgi kirliliği olmasını da sizin için istemiyorum kendi deneyimlerimden.

Son düzenleme:
Kule soğutmada bazıların'da ses sıkıntısı var. İleride soğutucu almaya gerek yok. AMD bu konuda gayet başarılı. PSU olara Silverstone Strider 600W almak daha iyi olur. Birde RX580 Pulse alıp birazda bütçeyi artırabilirseniz bu monitörü alımanız RX580 için daha iyi olur.

Kule soğutmada bazıların'da ses sıkıntısı var. İleride soğutucu almaya gerek yok. AMD bu konuda gayet başarılı. PSU olara Silverstone Strider 600W almak daha iyi olur. Birde RX580 Pulse alıp birazda bütçeyi artırabilirseniz bu monitörü alımanız RX580 için daha iyi olur.
Görüşün için teşekkür ederim. Nitro+ ekran kartını Pulse'nin 30 tl daha altı fiyattan aldım :) PSU konusunda aslında çok gidip geldim önceliğim aslında Silverstone Strider 600w'dü ama High power daha uygun makul mantıklı geldi tercihim o yönde oldu. Monitöre şu an bir bütçe ayırmayı düşünmüyorum aslında ama 23,5 inch alıp almama konusunda kararsızım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı