Ryzen 2600 ve RTX 2070 sistem toplama

12.000TL sistem dizmek istiyorsunuz iyi güzel hoş da neden bu paranın 1500TL'si sadece ekipmana gidiyor anlamadım? O 1500TL ile neler yapabileceğinizi yazmak istiyorum :

* İşlemciyi yükseltmek
* Anakartı yükseltmek
* 8GB RAM eklemek
* Kasa ve PSU'yu daha iyi seçmek

R5 2600 güzel işlemci de bu kadar yüksek bütçe de bana garip geldi biraz. Ayrıca seçtiğiniz monitör TN Panel kuulanıyor. Yani 4K keyfini size canlı canlı yaşatacağını pek sanmıyorum. LG 27UD58-B öneririm. RTX 2070'in daha özel soğutmaları bile çıkmamışken önceden bence plan yapmayın. Kartlar sanıyorum 1 Ekim'den sonra ülkemize giriş yapacak. Bekleyin derim ben.

Ryzen cpu için ram çok önemli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-------------------------------------------------------------------------------------
G.Skill Flare X 16GB DDR4 3200Mhz RAM F4-3200C14D-16GFX - Nanokatalog

Ram önemli eve ama önerdiğin RAM yanlış. 2X8 3200 MHz önermeniz gerekirdi. Ryzen'in mimarisi böyle diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı