Ryzen 2600 ve RX 570 sistem toplama

tyler91

Hectopat

Arkadaşlar bizim birader için topladım sistemi. Almayı düşünüyorum ama fiyatlar biraz yüksek geldi. 2500'den çıktık buraya

Bu paraya en iyisini toplamışsın diyebilirsiniz belki ya da şunları alsan daha iyi olur diye.

Önerilerinizi, görüşlerinizi merak ediyorum.

Bir de sistem toplamak için incehesap ı seçtim. Başka tavsiyeniz varsa onu da söylerseniz sevinirim.

Kasayla dahili gelen güç kaynağını değiştirmenizi önemle tavsiye ederim.

Vatan Bilgisayarın hazır OEM sistemlerine bakabilirsiniz

Kasayla dahili gelen güç kaynağını değiştirmenizi önemle tavsiye ederim.

Onu aslında salladım. Şöyle ışıklı bi kasa (gösterişli olsun) ve tavsiye edebileceğiniz PSU var mı?

İşlemci 4 çekirdek, hazır almışken 6 çekirdek olsun dedim. Bunun yerine 9400f nasıl sizce?

Bir de ekran kartına Saphire Nitro en iyisi, araştırmalarımı göre. SSD var sadece HDD de lazım bize yer açısından :/ gerçi diyorum sadece SSD yüksek alayım 480 extra bi taşınabilir HDD alırım diyorum.

Asus ROG STRIX Gayet güzel. Bana göre eşitler. İşlemci konusunda Ryzen 5 daha iyi ben bütçe konusunda böyle bir sistem önerdim. Benim Tercihim SSD olmasından yana eğer bilgisayarımda fotoğraf dosya kaydediyorum diyorsanız ayriyetten HDD alabilirsiniz

1600 alın 2600 ile hemen hemen aynı yenileri, hem paranız boşa gitmez. 6/12'den 4 çekirdekliye düşmek gibi bir hata yapmayın. 4 GB kart alınmaz bu devirde 8 GB 570 veyahut 8 GB 580 düşünün.

Arada çok fark yok doğru diyorsunuz. İşlemciyi değiştirebilirim o zaman.
Ekran kartı için de olumsuz yorumlar okumuştum 8 gb gereksiz falan denmiş, anlamadım mevzuyu tam ama forumda konularda mevcut ordan bakmıştım.

Şurada mesela:

Bu kasayı en az 10 yıl kullanacağız. 8 gb niye gereksiz olur anlamadım. Fiyat farkı biraz var. Çok değil..

Forumda en çok Saphire Nitro önerilmiş. Bi kaç forumda daha araştırma yapmuıştım ondan. Şimdi 8 gb düşünmeye başladım

SSD'yi yükseltirim 480 falan onun için tavsiyeniz olur mu? Extradan taşınabilir HDD alırız dediğim gibi.

RX 570 için 8 GB çok ta gerekli değil. Birkaç sene içinde 1080p Medium kartı olacak zaten. 8 GB süs olmaktan başka işe yaramaz.

Marka tamamen tercih meselesi 4 ile 8 arasında uçurum fiyat farkı var ise değmeyeceğini düşünüyorum. SSD Konusuna gelirsek Yüksek okuma yazma hızı olan SSD ler daha iyidir. mümkünse okuma yazma hızları 500'ün altında olmasın
Fiyat Performans Açısından Toshıba OCZ SDD'yi öneririm
Samsung Marka SSD'lere de bakabilirsiniz en iyisi onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…