- Katılım
- 7 Mart 2014
- Mesajlar
- 24.640
- Makaleler
- 21
- Çözümler
- 97
9.57'den itibaren izlemeye başlayın dediğimi gayet iyi anlatmışlar.
RX 570 için 8 GB çok ta gerekli değil. Birkaç sene içinde 1080p Medium kartı olacak zaten. 8 GB süs olmaktan başka işe yaramaz.
580 alın o halde 8 GB gereksiz falan değil. Gereksiz diyenlerin hemen hemen hepsi 4 GB kart ile oyunlarda doku ayarını sona almamış kişiler. Önümüzdeki sene içerisinde bana teşekkür edeceksiniz. 570 8 GB 580 4 GB'dan daha stabil bir performans verecek yeni çıkacak oyunlarda.
Mining için 8 GB modelini ürettiklerini düşünüyorum. Birkaç oyunu saymazsak gereksiz bence. Zaten şimdiden High ayara düştü.Kafam karışıyor işteMadem süs ne diye 8 gb. Mesela 8gb isteyen oyun olur belki 4 gb kaldırmaz, 8 gb işe yaramaz mı yani.
Marka tamamen tercih meselesi 4 ile 8 arasında uçurum fiyat farkı var ise değmeyeceğini düşünüyorum. SSD Konusuna gelirsek Yüksek okuma yazma hızı olan SSD ler daha iyidir. mümkünse okuma yazma hızları 500'ün altında olmasın
Fiyat Performans Açısından Toshıba OCZ SDD'yi öneririm
Samsung Marka SSD'lere de bakabilirsiniz en iyisi onlar.
TOSHIBA OCZ 480GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 555MB / Yazma 540MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TOSHIBA OCZ 480GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 555MB / Yazma 540MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
9.57'den itibaren izlemeye başlayın dediğimi gayet iyi anlatmışlar.
Mining için 8 GB modelini ürettiklerini düşünüyorum. Birkaç oyunu saymazsak gereksiz bence. Zaten şimdiden High ayara düştü.
Sistem toplarken kesinlikle tek bir siteye bağlı kalmamani öneririm. Farklı sitelere bak en uygununu al. Ayrıca R5 1600+ RX580 8GB toplarsın o fiyata. Çok daha performanslı olur.
8 GB fazla ama 4 GB çok az, ideal 6 GB olmalıydı. Bu sistem 10 sene gitmez 8 bile yeterli gelmez. RDR2 çıkacak ve büyük ihtimalle minimum 3-4 GB bellek isteyecek, 2020 oyunlarını saymıyorum bile. Daha 1 sene bile geçmeden ekran kartından kurtulmak isteyeceksin. Kartın yettiği halde doku ayarını bir hayli kısacaksın örneğin; Gears 5. En çok bellek isteyen ayar doku ayarı oluyor, doku ayarı kısıldığı zaman diğer ayarların hepsi en yüksekte olsun çamur gibi görüntü olur. Bellek artık günümüzde GPU gücü kadar önemlidir, arabanın tekerleri gibi düşünün.
O yüzden kart tarafını mümkün olduğunda sağlam tutun derim.
SSD'yi sonra almanız sizin için daha iyi olur.
![]()
Sıla Ertaş | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben veya birader öyle kökleme mökleme işleriyle uğraşmıyoruzDoku ayarlarını iyice köklerim diyorsan 4 GB'ın birkaç aylık ömrü kaldı, birkaç yılı değil. Ben her oyunu düşük ayarda oynarım dersen 4 sana yeterli gelir. Ayrıca 570 2 sene sonra low kartı olacağa benziyor o yüzden 580 önerdim fazladan birkaç ay daha götürmesi için. Bu sistem seni 10 sene götürmeyecektir, 10 sene sonra ne olacağı bile belirsizken. Oyunlar eskisinden daha hızlı gelişiyor ve gün geçtikçe donanım gereksinimleri çok hızlı yükseliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.