Sistem toplarken kesinlikle tek bir siteye bağlı kalmamani öneririm. Farklı sitelere bak en uygununu al. Ayrıca R5 1600+ RX580 8GB toplarsın o fiyata. Çok daha performanslı olur.
Ekran kartını bende her zaman yüksek tutma taraftarıyım ama fiyat farkı bakalım ne olacak. Ona göre hareket edeceğim. Ben sistem toplama konusunda tecrübeli değilim o yüzden hazır bi siteden almam lazım, yani toplayıp, onların birleştirip bana göndermesi lazım. Önce sinerjiden almıştım, fiyatlar fena değildi ama şimdi yüksek.
Şimdi incehesaptan baktım fiyatlar fena değil. Ayrıca parçaları tek tek araştırdım fiyatları uygun gibi incehesapta.
Yinede sizin bildiğiniz bi site olursa bi göz atarım.
8 GB fazla ama 4 GB çok az, ideal 6 GB olmalıydı. Bu sistem 10 sene gitmez 8 bile yeterli gelmez. RDR2 çıkacak ve büyük ihtimalle minimum 3-4 GB bellek isteyecek, 2020 oyunlarını saymıyorum bile. Daha 1 sene bile geçmeden ekran kartından kurtulmak isteyeceksin. Kartın yettiği halde doku ayarını bir hayli kısacaksın örneğin; Gears 5. En çok bellek isteyen ayar doku ayarı oluyor, doku ayarı kısıldığı zaman diğer ayarların hepsi en yüksekte olsun çamur gibi görüntü olur. Bellek artık günümüzde GPU gücü kadar önemlidir, arabanın tekerleri gibi düşünün.
O yüzden kart tarafını mümkün olduğunda sağlam tutun derim.
Piyasadan çok uzak kaldım doğrusu. Çünkü oyunlarla da fazla aram değil. Canavar bi sistem toplamış 5-10 oyun bitirmiştim. Şu an fazla oynamıyorum, hatta hiç.. Ama biradere alacağım kesin o da bi müddet hevesini alır sonra pek fazla oynamaz.
GTA V, AC serilerini falan oynicak şimdilik zaten. Yeni çıkan oyunlarda artık hangisini kaldırırsa.
Ama yine de alırken tabii ne olur ne olmaz, düzgün bi şey alalım, 3-5 fazla olsun, uzun süre bizi götürsün düşüncesindeyim.
Kart tarafını iyice bi araştırıp tekrar karar vereceğim. teşekkürler.
SSD'yi sonra almanız sizin için daha iyi olur.
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Merhaba bu sistem iyiymiş teşekkür ederim. İyice bi araştırayım.
Doku ayarlarını iyice köklerim diyorsan 4 GB'ın birkaç aylık ömrü kaldı, birkaç yılı değil. Ben her oyunu düşük ayarda oynarım dersen 4 sana yeterli gelir. Ayrıca 570 2 sene sonra low kartı olacağa benziyor o yüzden 580 önerdim fazladan birkaç ay daha götürmesi için. Bu sistem seni 10 sene götürmeyecektir, 10 sene sonra ne olacağı bile belirsizken. Oyunlar eskisinden daha hızlı gelişiyor ve gün geçtikçe donanım gereksinimleri çok hızlı yükseliyor.
Ben veya birader öyle kökleme mökleme işleriyle uğraşmıyoruz
Oyun oynayıp stres atalım da gerisi çok fazla önemli değil. Ama kim bilir belki uğraşırım, daha iyi bi şey olacaksa..