Ryzen 2600 ve RX 5700 XT sistem RDR2 FPS düşüş

TORMEN

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Reklam
Merhaba RDR2'de FPS anlık olarak düşüyor aşırı sık olmuyor lakin can sıkıyor. Ne yapmalıyım?
Oyun orijinal Epic Games'den alındı.
Sistem:
İşlemci: Ryzen 2600.
Ekran kartı: Sapphire RX 5700 XT nıtro+ Special Edition.
RAM: HyperX Predator 16 GB (2x8gb) 3000MHz.
SSD: Samsung 1TB 970 EVO Plus NVMe m.2.
PSU: EVGA 650 bq, 80+ Bronze 650W.
Anakart: MSI B350M GAMING PRO.
Acaba sorun PSU'dan olabilir mi anlık olarak gücü kesme gibi bir şey olabilir mi?
Çektiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğime göre RX 5700 hala stabil bir kart değil FPS düşüşlerinin sebebi bu yüzden olabilir. Zamanla gelecek sürücü güncellemeleri ile düzeleceğini hatta FPS artışı yaşayacağını düşünüyorum.

Artı -2 Eksi
Bildiğime göre RX 5700 hala stabil bir kart değil FPS düşüşlerinin sebebi bu yüzden olabilir. Zamanla gelecek sürücü güncellemeleri ile düzeleceğini hatta FPS artışı yaşayacağını düşünüyorum.

Bildiğinle cevap vermek yanlış oluyor. Bende 5700XT kullanıcısıyım en ufak bir sorun olmadan oynuyorum. Lütfen bilmeden yorum yapmamaya çalış. Soruna gelecek olursak acaba kurduğunuz yamayla alakalı olabilir mi?

Bildiğinle cevap vermek yanlış oluyor. Bende 5700XT kullanıcısıyım en ufak bir sorun olmadan oynuyorum. Lütfen bilmeden yorum yapmamaya çalış. Soruna gelecek olursak acaba kurduğunuz yamayla alakalı olabilir mi?

Hangi sürücüyü kullanyıorsunuz en sorunsuz 20.12.2 WHQL sürücüsü diye biliyorum kullananlar memnundu.

Dediği gibi optimize sorunları olabilir. Gelecek yazılım güncellemeleri ile düzelir diye umuyorum. AMD ekran kartlarını bence ilk çıktığında almamak gerek. AMD'nin yazılım konusunda çok faulleri var. Eğer illa AMD olacak diyorsanız yazılım güncellemeleri oturana kadar alınmamalı diye düşünüyorum. Özellikle bu kart için değil genel olarak. Yanlışım varsa affola.

Hangi sürücüyü kullanyıorsunuz en sorunsuz 20.12.2 WHQL sürücüsü diye biliyorum kullananlar memnundu.

20.11.1 sürümünü kullanıyorum. Son sürümlerde herhangi bir optimize sorunu yok. Kullanmadığınız kartların forumlarda gördüğünüz yok sorunlu yak hatalı kart yorumlarını sizinde kullanmayıp ama genelde böyle deniliyor diye yazmanız üzücü gerçekten.

Merhaba RDR2'de FPS anlık olarak düşüyor aşırı sık olmuyor lakin can sıkıyor. Ne yapmalıyım?
Oyun orijinal Epic Games'den alındı.
Sistem:
İşlemci: Ryzen 2600.
Ekran kartı: Sapphire RX 5700 XT nıtro+ Special Edition.
RAM: HyperX Predator 16 GB (2x8gb) 3000MHz.
SSD: Samsung 1TB 970 EVO Plus NVMe m.2.
PSU: EVGA 650 bq, 80+ Bronze 650W.
Anakart: MSI B350M GAMING PRO.
Acaba sorun PSU'dan olabilir mi anlık olarak gücü kesme gibi bir şey olabilir mi?
Çektiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı driverini DDU ile siliniz ve AMD'nin kendi sitesinden driver olarak önerilen driveri yükleyin

Sürücüler güncel mi? Hangi sürücü kullanıyorsunuz.

20.11.2 kullanıyorum hocam şu an.

Başka oyunlardada yapıyor onla alakası olduğunu düşünmüyorum hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı